ark. 3 ay önce arçelik bayiden d-smart uydu alıcısı aldım. şimdide lig-tv aboneliği için dt. bayiye başvuru yapmak istedim ama çalışan görevli sadece dt. uydu alıcısı ile lig-tv yi izleyebileceğimizi sölediler. dt. kartı alıp bunu d-smart uydu alıcısına taksak izlememiz mümkün olmuyormu.
ark. 3 ay önce arçelik bayiden d-smart uydu alıcısı aldım. şimdide lig-tv aboneliği için dt. bayiye başvuru yapmak istedim ama çalışan görevli sadece dt. uydu alıcısı ile lig-tv yi izleyebileceğimizi sölediler. dt. kartı alıp bunu d-smart uydu alıcısına taksak izlememiz mümkün olmuyormu.
Digitürk modülünü D Smart uydu alıcısına takıp digitürk kartıyla izleyebilirsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 25 Temmuz 2008; 10:53:53 >
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bugun yine dt. bayiye gittim 39.90 ytl. aylık ücrete lig tv ve 1 ay tüm kanallar ücretsiz dior. asıl soru elimde d-smart uydu alıcısı varken aylık 40 ytl. verip sadece lig tv. izlemek ne kadar mantıklı
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bugun yine dt. bayiye gittim 39.90 ytl. aylık ücrete lig tv ve 1 ay tüm kanallar ücretsiz dior. asıl soru elimde d-smart uydu alıcısı varken aylık 40 ytl. verip sadece lig tv. izlemek ne kadar mantıklı
bence çok mantksız yani sadece takımnn maçlarını izliceksn ama çok fanatiksen alabilirsin..premier lig de ligtv nin olmuş artık
bide ayriyeten şöle bi ayrıntı var 1 sene üye oluyosun iyi hoş aylık 40 ytl bi sene sonunda üyelikten ayrılmak istediğinde uydu alıcısını geri alıyolar verdikleri uydu alıcısıda daaha önce kullanışmış uydu alıcısı yani kaçıncı el olduğu belli değil