Elle İP numarası atamak istiyorum.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

li0n -> Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 12:48:18)

3 tane bilgisayarımız var US Robotics modemimiz var 2 si kablolu bağlantı 1 i kablosuz bağlanıyor ip çakışması var diye hata veriyor ve net bağlantımız gidiyor hepsi otomatik yapılandırılmış acaba elle numara versem çözüm olurmu ve nasıl numara vericeğim yani :

İP ADRESİ : ???
ALT AĞ MASKESİ : ???
VARSAYILAN ALT GECİDİ ???

DNS AYARLARIU : ??? NASIL YAZMAM GEREK

teşekkürler şimdiden

alehandro -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 12:51:09)

modemin dhcp sini kapat..sonra modemin ip aralığı ne ise ona göre ip leri yaz...varsayılan ağ geçidi modemin ip si olcak..dns boş geç olmazsa daha sonra ttnet dns lerini yazarsın.

CYBER-WARRIOR -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 13:17:22)

Önce otamatik ip ver sonra hangi numaraları vermiş bak gör daha sonra aynı numaraları manuel gir...[sm=ok.gif]

li0n -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 13:19:39)

quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Önce otamatik ip ver sonra hangi numaraları vermiş bak gör daha sonra aynı numaraları manuel gir...[sm=ok.gif]

Nasıl görürüm pekii otomatik al dediğimde numaralar gözükmüyor bende ?

CYBER-WARRIOR -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 13:31:46)

Ağ bağlantılarını aç aşağıdaki resimde görüldüğü gibi desteği tıkla numaraları göreceksin...O numaraların aynısını maunel olarak girmen yeterlidir...

li0n -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 17:30:46)

quote:

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Ağ bağlantılarını aç aşağıdaki resimde görüldüğü gibi desteği tıkla numaraları göreceksin...O numaraların aynısını maunel olarak girmen yeterlidir...

resim nerde pardon

li0n -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 17:34:01)

quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

modemin dhcp sini kapat..sonra modemin ip aralığı ne ise ona göre ip leri yaz...varsayılan ağ geçidi modemin ip si olcak..dns boş geç olmazsa daha sonra ttnet dns lerini yazarsın.

Modemin dhcp sini nasıl kapatacağım nedir bu dhcp ??

CYBER-WARRIOR -> Cevap: Elle İP numarası atamak istiyorum.. (23 Temmuz 2008; 17:37:34)

Resim koymayı unutmuşum kusura bakma ...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/518561/428F708BDDB34195A025799AC7919F65.jpg[/image]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125