Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Modem PPP ışığı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Modem PPP ışığı ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
daNGe®

23 Temmuz 2008; 12:42:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba;

Billion marka adsl modem kullanıyorum, 2 gündür modemimin adsl ışığı yanıyor fakat ppp ışığı yanmıyor.Ağ bağlantısını onar dediğim zaman ip le ilgili bir hata veriyor.Birkaç birşeyler yaptım fakat düzelmedi, bunu nasıl düzeltebilirim?Sorun benden mi yoksa Türktelekom'dan mı kaynaklanıyor?(Ben benden olduğunu sanıyorum)

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Dipnot:Şuan işyerinde olduğum için pcim hakkında sorduğunuz sorulara ayrıntılı cevap veremeyeceğim.

ÖSS 2009-2010 Yolcusu... (Erken hazırık)
Başarı istemek değildir. Jack Barringer
Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs
Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
Quad Soft

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:39:51 

modemin fişi tam takılımı? galba switch kullanıyorsunuz.

daNGe®

23 Temmuz 2008; 14:19:53 

Evet switch fişleride tam takılı hatta birkaç defa çıkarıp yeniden taktım fakat gidince yeniden kontrol ederim.Modeme gelen kabloda sorun vardı değiştirmiştim onu ondan olabilirmi diye düşündüm başlarda ama o zaman adsl ışığıda yanmazdı.

Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
flashabu

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 15:13:17 

benim modemimde dsl/ppp şeklinde yani tek ışık var. bende o ışık yanmassa internet olmuyo. internetiniz kesilmiş olmasın
birde modeminiz resetlenmiş olabilir. modem ayarlarını yeniden yapın (tt kullanıcı adı şifre PPPoE ayarı vs.)

DH HEROES FAN CLUB

EPoX EP-AF570+ Ultra Anakart --- AMD Athlon 64 X2 6000 3.0 Ghz CPU --- 2xKingston DDR2 1024Mb 800Mhz Ram --- Palit nVidia 8600gt Sonic+ GPU --- Samsung Sata 320Gb 7200Rpm HDD --- Feel Hurricane Kasa --- Frisby 550Watt PSU --- Samsung Sata DvdRw
daNGe®

23 Temmuz 2008; 17:19:19 

quote:

Orjinalden alıntı: flashabu

benim modemimde dsl/ppp şeklinde yani tek ışık var. bende o ışık yanmassa internet olmuyo. internetiniz kesilmiş olmasın
birde modeminiz resetlenmiş olabilir. modem ayarlarını yeniden yapın (tt kullanıcı adı şifre PPPoE ayarı vs.)

İnternetin kesilmesi için sebep yok her nekadar kotayı aşsakta her ay takır takır ödüyoruz parayı, modem ayarlarını deneyeceğim ama zaten internet exploreri açınca otomattik modemin sayfası açılmazmıydı öyle birşey olsa.

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:23:36 

quote:

Orjinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orjinalden alıntı: flashabu

İnternetin kesilmesi için sebep yok her nekadar kotayı aşsakta her ay takır takır ödüyoruz parayı, modem ayarlarını deneyeceğim ama zaten internet exploreri açınca otomattik modemin sayfası açılmazmıydı öyle birşey olsa.

Modemin sayfası açılmaz. Oraya sen girersin.

Evine gidince öncelikle modeme reset at. Komple ayarlarını sıfırlattır. Sonra tekrar bağlanmayı dene. Eğer imkanın varsa komşunun falan modemini alıp dene derim.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
daNGe®

23 Temmuz 2008; 17:27:01 

İmkanım var, eve gidince hepsini deneyeceğim yorumlar için teşekkürler.

sudenazsu

23 Temmuz 2008; 17:29:29 

arkadaşım bendede oldu aynı olay modem eternetten bağlı ise modemin içine giriyosun muhtemelen senin kullanıcı adın yani ttnet adın ve şifren silinmiştir onları tekrar düzelt kaydet çık modem reset atcak sonra çalışmayabaşlayacak dene bunu

daNGe®

23 Temmuz 2008; 17:32:28 

quote:

Orjinalden alıntı: sudenazsu

arkadaşım bendede oldu aynı olay modem eternetten bağlı ise modemin içine giriyosun muhtemelen senin kullanıcı adın yani ttnet adın ve şifren silinmiştir onları tekrar düzelt kaydet çık modem reset atcak sonra çalışmayabaşlayacak dene bunu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Modem PPP ışığı ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli