Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Acil.Msn Ekrana Geç Geliyor (Net ile ilgili degil)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Acil.Msn Ekrana Geç Geliyor (Net ile ilgili degil) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Msc.Alper

23 Temmuz 2008; 12:25:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dünde belirtmiştim kimsenin başına gelmemiş herhalde bişey yazmadılar.

Pcimi simdi cok uzun zamandır Msn Live 8.1 plus falan her türlü kulanıyorum sorunsuz simgesine tıkladıgım an anında ekrana geliyordu..Sonra bigün msn konusurken bişeyler oldu kapattı actım msni kastı birazcık.sonra tıkladıgımda 3 5 sn sonra gelmeye basladı sonra ben format attım pcyi düzeliyor sonra msnde bikac kere girip cıkıtkan sonra yine aynı sekilde ekrana gec geliyor msn neden kaynaklanıyor anlamadım lütfen bi yardım edin sonra yine format attım gene düzeldi sonra gene aynı şekle geliyor msne girdikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msc.Alper -- 23 Temmuz 2008; 13:06:33 >

Izmır Aegean Unıversıty State Conservatory of Turkısh Musıc | Turkısh Folkgame Department

alibuhur

23 Temmuz 2008; 12:29:11 

msni kaldır tekrar yükle..

Msc.Alper

23 Temmuz 2008; 12:31:45 

Arkadaşım 10 kere kaldırdım format attım diyorum 3 kere =) Sen msn kaldır diyon sorunum msn ilk başta istedigim gib oluyor formatta sonra yükleyip iki üc defa oturum actıktan sonra eski haline geliyor..3 sn gec acılıyor eski pcmde bile direk ekrana geliyor cat diye

Izmır Aegean Unıversıty State Conservatory of Turkısh Musıc | Turkısh Folkgame Department

daNGe®

23 Temmuz 2008; 12:47:01 

Pc clean ile bilgisayarını temizlemeni öneririm bende de messenger baya bir geç geliyordu cdleri sağolsun arkadaş gasp ettiği için formatta atamıyordum bu programı kullandıktan sonra biraz daha hızlandı tam çözüm olurmu bilmem ama denemeni öneririm.

ÖSS 2009-2010 Yolcusu... (Erken hazırık)
Başarı istemek değildir. Jack Barringer
Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs
Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
Superdeve

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:03:31 

Başlığınız kurallara aykırıdır. Değiştirmezseniz yöneticiye bildireceğim.

Sorularınız için= batuhan_oztezcan@yahoo.com.tr
Msc.Alper

23 Temmuz 2008; 13:08:16 

quote:

Orjinalden alıntı: daNGe®

Pc clean ile bilgisayarını temizlemeni öneririm bende de messenger baya bir geç geliyordu cdleri sağolsun arkadaş gasp ettiği için formatta atamıyordum bu programı kullandıktan sonra biraz daha hızlandı tam çözüm olurmu bilmem ama denemeni öneririm.

tşkler.bakıcam pc clean'e

Quad Soft

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 13:34:48 

belki format attıktan sonra yüklediğin bazı programlar ile ilgili olabilir... eğer msn dışındada etkiler söz konusu ise yüklediğiniz programlara dikkat edin derim.

Msc.Alper

23 Temmuz 2008; 13:40:46 

Yok sadece msn de var anlamış degilim 2 gündür şaşkınım yani nerede sorun anlamadım gitti sadece msnde zaten makine alalı fazla olmadı yani herşey süperdi ne oldu anlamadım simdi msn eski versiyonu yükledim 8.1 ilk sürüm onda cat diye geliyor ama msn acılmıyor cünkü yeni sürümü istiyor işte simdi en son 8.5 kurdum ondada 3 4 snde geliyor ekrana bilmiyorum yine format atıcam birde 8.5 tekrar netten indirmemek icin pcde nerde saklanıyor xpde indirilen dosya bilen vamrı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Acil.Msn Ekrana Geç Geliyor (Net ile ilgili degil) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç