Dünde belirtmiştim kimsenin başına gelmemiş herhalde bişey yazmadılar.
Pcimi simdi cok uzun zamandır Msn Live 8.1 plus falan her türlü kulanıyorum sorunsuz simgesine tıkladıgım an anında ekrana geliyordu..Sonra bigün msn konusurken bişeyler oldu kapattı actım msni kastı birazcık.sonra tıkladıgımda 3 5 sn sonra gelmeye basladı sonra ben format attım pcyi düzeliyor sonra msnde bikac kere girip cıkıtkan sonra yine aynı sekilde ekrana gec geliyor msn neden kaynaklanıyor anlamadım lütfen bi yardım edin sonra yine format attım gene düzeldi sonra gene aynı şekle geliyor msne girdikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msc.Alper -- 23 Temmuz 2008; 13:06:33 >
Arkadaşım 10 kere kaldırdım format attım diyorum 3 kere =) Sen msn kaldır diyon sorunum msn ilk başta istedigim gib oluyor formatta sonra yükleyip iki üc defa oturum actıktan sonra eski haline geliyor..3 sn gec acılıyor eski pcmde bile direk ekrana geliyor cat diye
Pc clean ile bilgisayarını temizlemeni öneririm bende de messenger baya bir geç geliyordu cdleri sağolsun arkadaş gasp ettiği için formatta atamıyordum bu programı kullandıktan sonra biraz daha hızlandı tam çözüm olurmu bilmem ama denemeni öneririm.
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
Pc clean ile bilgisayarını temizlemeni öneririm bende de messenger baya bir geç geliyordu cdleri sağolsun arkadaş gasp ettiği için formatta atamıyordum bu programı kullandıktan sonra biraz daha hızlandı tam çözüm olurmu bilmem ama denemeni öneririm.
tşkler.bakıcam pc clean'e
Yok sadece msn de var anlamış degilim 2 gündür şaşkınım yani nerede sorun anlamadım gitti sadece msnde zaten makine alalı fazla olmadı yani herşey süperdi ne oldu anlamadım simdi msn eski versiyonu yükledim 8.1 ilk sürüm onda cat diye geliyor ama msn acılmıyor cünkü yeni sürümü istiyor işte simdi en son 8.5 kurdum ondada 3 4 snde geliyor ekrana bilmiyorum yine format atıcam birde 8.5 tekrar netten indirmemek icin pcde nerde saklanıyor xpde indirilen dosya bilen vamrı