Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
parça tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> parça tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cyclone__

23 Temmuz 2008; 11:48:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat işlemci konusunda çok kafam karıştı ilk olarak Q6600 almayı düşündüm biraz araştırdıktan sonra xeon işlemciler takıldı gözüme bu işlemciler hakkında bilgisi olan var mı acaba... aldığım bilgisayarın oyun ve grafik performansı iyi olmalı .bu arada işlemciye ayıracağım bütçe 400-600 lira arasında.... Birde SLI lı bi anakartmı düşünmeliyim sizce
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar

aootahca

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 11:55:34 

birincisi Xeon masaüstü işlemcisi değil server işlemcisi yani onu boşver senlik bişey değil. ikincisi SLI masraflı bir girişim hele ki nvidia kkartların fiyat performans grafiğinin iyi olmadığı şu günlerde şiddetle kaçınmanızı tavsiye ediyorum SLI dan. işlemciye o kadar para vermeye gerek var mı parayı verince verdiğin para kadar performans alır mısın sorusunun cevaı hayır olduğu için al bi Q6600 ya da Q6700 keyfine bak derim...

ekran kartı olarak ATI 4870 ya da illa ki nVidia olsun diyorsan pahalı ve daha kötü olmasına rağmen gtx 260 diyorum... kolay gelsin....

intel outside:) Allah muhafaza...
Neolas67

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 11:58:04 

slı bi anakart düşün derim iki eski model grafik kartı alıp takınca gene 8800 ler kadar hatta belki daha iyi bi performans sağlayabilirsin işlemci q6600 yada q6700 alabilirsin çift çekirdeklerde ise e8200(benimkinden bence müthiş) yada e6850 olması lazım bi üst model benimkinin 2 side iyidir ekran kartı slı yapmıycaksan benimkinden al şiddetle tavsiye ediyorum çok iyi bi ekran kartı sparkle 1gb geforce 8800gt

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> parça tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar