parça tavsiyesi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri

cyclone__ -> parça tavsiyesi (23 Temmuz 2008; 11:48:58)

arkadaşlar masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat işlemci konusunda çok kafam karıştı ilk olarak Q6600 almayı düşündüm biraz araştırdıktan sonra xeon işlemciler takıldı gözüme bu işlemciler hakkında bilgisi olan var mı acaba... aldığım bilgisayarın oyun ve grafik performansı iyi olmalı .bu arada işlemciye ayıracağım bütçe 400-600 lira arasında.... Birde SLI lı bi anakartmı düşünmeliyim sizce
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar

aootahca -> Cevap: parça tavsiyesi (23 Temmuz 2008; 11:55:34)

birincisi Xeon masaüstü işlemcisi değil server işlemcisi yani onu boşver senlik bişey değil. ikincisi SLI masraflı bir girişim hele ki nvidia kkartların fiyat performans grafiğinin iyi olmadığı şu günlerde şiddetle kaçınmanızı tavsiye ediyorum SLI dan. işlemciye o kadar para vermeye gerek var mı parayı verince verdiğin para kadar performans alır mısın sorusunun cevaı hayır olduğu için al bi Q6600 ya da Q6700 keyfine bak derim...

ekran kartı olarak ATI 4870 ya da illa ki nVidia olsun diyorsan pahalı ve daha kötü olmasına rağmen gtx 260 diyorum... kolay gelsin....

Neolas67 -> Cevap: parça tavsiyesi (23 Temmuz 2008; 11:58:04)

slı bi anakart düşün derim iki eski model grafik kartı alıp takınca gene 8800 ler kadar hatta belki daha iyi bi performans sağlayabilirsin işlemci q6600 yada q6700 alabilirsin çift çekirdeklerde ise e8200(benimkinden bence müthiş) yada e6850 olması lazım bi üst model benimkinin 2 side iyidir ekran kartı slı yapmıycaksan benimkinden al şiddetle tavsiye ediyorum çok iyi bi ekran kartı sparkle 1gb geforce 8800gt [:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375