Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
host-dil-şirket kurmak. yardım ederseniz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> host-dil-şirket kurmak. yardım ederseniz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
giyit

23 Temmuz 2008; 11:38:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba, ben kendimce farklı bir bakış açısıyla, fark yaratıp iş yapacağına inandığım bir sistem geliştirdim, açık artırma ve ürün sergileme konsepti üzerine ek olarak koyacağım. ancak ekonomi öğrencisiyim ve web tasarım dillerinden anlamıyorum şu an için. alan adımı aldım, olaya nasıl girişeceğim hakkında yardım rica ediyorum. şu an için kafamdaki sorular şöyle:

ne büyüklükte bir hosting hizmeti almam gerekiyor? Malum en büyük pazar payına sahip olan sitenin %3ü yeterli olur diye düşünüyorum, onun boyutu çok kocaman geliyor gözüme
hangi tür, unix mi windows mu?
hangi dille yazmam gerekir sitenin kodlarını? özel bir tarz var mıdır?

sorularımın devamı başka konuda açılmıştır, ilgilenenler için link: TIKLA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> host-dil-şirket kurmak. yardım ederseniz Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.
Crysis: Warhead (PC)
Yenilenmiş atmosferi ve aksiyonu ile hem Korelilerle hem de uzaylılarla olan mücadelemiz devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar