aslında psp alacaktım ama babam yeni araba aldığo için bi navigasyon cihazı almayı düşünüyorum max 300 ytl bütcem var
ilk olarak
ACER GPS D150 TAŞINABİLİR YOL BULUCU almayı düşünüyorum 250$+kdv aam indirimde şu anda 155 lira kargo dahil
TOPLAM : 400 BİN KM Tüm Türkiyede 780000km2 alan Tüm otoyollar 2872 km Türkiye’deki 81 il arasında bulunan 34408 km ana yollar 900 ilçe arasında bulunan 29294 km tali yollar 37500 köy arasında bulunan 206045 km köy yolları...
Paket İçeriği : PC Bağlantı Kablosu , AC adaptörü, Araç Şarj Kiti, Kızak Opsiyonel Araç Kit, Opsiyonel Harici GPS Anteni , Opsiyonel Ekran Koruyucu, Opsiyonel Taşıma Çantası
içinde bunlar var bundan almayı cidden istiyorum geçen sene elime kataloğu geçmişti bakınca baya güzel demiştim özellikleri vs nasıldır pek anlamam gps den
81 il, 500 ilçe, 850.000 km Karayolu, 3.636km Otoban, 10.606 Bulvar, 115.884 Cadde, 324.659 Sokak ve Edirne’den Hakkari’ye 200.000’in üzerinde POI-İhtiyaç Noktas
PIRANHA PATHFINDER GPS NAVİGASYON SİSTEMİ ( TÜRKÇE KONUŞAN ROBOTLA SESLİ YOL TARİFİ) 268 lira kdv dahil indirimde 81 il ve 500 ilçeyi kapsayan 700.000 Km lik detaylı yeni Navturk 2008 harita 3.5 İnç Dokunmatik TFT LCD ekran Türkçe konuşan robot ile sesli yol tarifi Taşınabilir Mp3 ve Mp4 oynatıcı 2GB'ye kadar destekli dahili SD kart okuyucu 400 Mhz Samsung 2440 CPU ile yüksek işlemci hızı Yeni nesil Sirfstar III dahili GPS anteni ile daha hızlı uydu bağlantısı Vidalama veya yapıştırma sorunu olmayan kolay monte vakumlu ayak 3D (üç boyutlu) harita görüntüsü alabilme GPS koordinat konumlama Kayıt gerektirmeyen doğrudan uydu bağlantısı (tak,kullan) Gece sürüş modu, Yaya modu Araç hızını gösterebilme Windows tabanlı işletim sistemi 2 Farklı dil desteği (Türkçe, İngilizce) Binlerce önemli nokta bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.) Yüksek kaliteli dahili hoparlör Kulaklık çıkışı ve harici anten girişi
bunlardan hangileri olabilir yada 300 liraya ne tavsiye edersiniz?
acer hakkında pek iyi seyler yazılmadı forumda.. buraya bak bi istersen.ayrıca bir kac konu daha acılmıstı fiyatına aldanıp almayın diye.garminin isini gorecegini sanırım.biraz arastır baklaım farkli bir seylerde cıkabilir karsına.buarada ben navia kullanıyorum fena degil fazla sorun yasamıyorum .. http://forum.donanimhaber.com/m_24268727/tm.htm
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
ben de gectigimiz gunlerde aynı arayıs icerisindeydim hatta kendim icin de degil, bir yakınım icin..
bahsettigin butce icinde, bence karsılastırdıgın markalar icerisinde en yuksek performans alabilecegin ve sorun yasamayacagın myguide markasını da ekle..
bu marka biraz yeni, gerci avrupada gayet eski ve iyi biliniyor, forumda da cok yeni oldugunu farkettim..ama cevremden cok olumlu seyler duydum..sonra teknik ozeliklerine baktım kendim magazalarda, gercekten digerlerine cok ustun .. fiyatı da kdv dahil 299 bildigim kdarıyla.. teknosada, electroworldde, tgarda falan da var.. webte de bu fiyatlarda, iyice arastır derimm ozelikle de cin devsirmesi oem markalara dikkat.. alacagın urun dunyada bilinen, markalasmıs bir urun olsun..yoksa alıs sonrası sıkıntı yasarsın.. avrupadan myguide'ı arastır webten bak..
dediğinize katılıyorum teknosada da var bu iyi en azından yüz yüze ve göre göre alıyorsun ama myguidenin yazılımında 2007.07 yazılmış, öyleyese bu baya eski değil mi? PIRANHA PATHFINDER GPS NAVİGASYON SİSTEMİnde bluetooht da var teşekkürler.
Garmin veya İgo lu bir yazılımı olan cihaz tercih ediniz ancak galiba İ-go Navango oldu i-go ile gelen cihazlar için ne kadar güncelharita desteği alabileceksiniz şu anda bilmiyorum.Navango ve Garmini ise kormadan alabilirsiniz harita destekleri Başarsoft firması tarafından veriliyor ve şu andaki en iyi Türkiye datasına sahip her iki marka içinde bir hafta içinde 2008.07 datasına sahip olabilirsiniz.Navango daha detaylı daha kullanışlı daha profesyonel yazılımdır,Garmin ise sorunsuz sizi istediğiniz yere götürür yazılım ve harita desteği daha süresinde ve müşteriyi daha ciddiye alan tutumları var şimdilik.bu arada Tom_Tomda turkiye pazarına girmiş elbette oda çok iyi bir seçenek özellikle yaşayan güncellemesi açısından bu hiç bir yazılımda yok,ama şu anki harita desteğini bilemiyorum.Am tahminlerim geç başladıkları için Garmin ve Navango seviyesinde olması mümkün değil.Şahsi tercihimi sorarsanız ben halen 2006 plus igoyu Başarsoft haritası ile kullanmayı tercih ederim ama bu şekilde cihazları piyasada bulmak imkansız gibi...
Fiyat/performans olarak bakarsan, bence Myguide kat kat ustun, bir de dedigin gibi cin malı ile avrupa markasından alacagın karsılıgı karıstırmamk lazım.. bu tip cihazlarda satıs sonrası da onemli, biri devsirme bir marka biri avrupada odullendirilmis bir marka (sitesinde ve diger internette oyle yazıyo)
ve dedigim gibi sınıfındakilere bakarsan myguideın fiyatı cok cok iyi.. hele de internette iyi fiyat da bulmussun..
bluetootha gelince herkse diyorum, aracin icinde cihazdan yol tarifi almak icin kullanıyorsan onu duyacaksın ve uygulamayı kesintisiz kullanmak gerek, diger baska uygulamalrla cakıstırdıgın zaman navigasyonun anlamı kalmıyor, kaldı ki heralde bluetooth kulaklıgı her an her yerde tasıyabilirsin, dısarıda bu cihazı tasımak bence anlamsız..
teknik detayda bilgi istersen, markalara ulasmayı dene, telefonları mevcut acıp sorabilirsin.. ben ozetle kendi karsılstırmama istinaden tavsiiyede bulundum avrupa markası yonunde ve performans olarak tabi..
Arkadaşlar şu çin malı olayı eski bildiğiniz gibi değil...dünyanın en ünlü firmaları bile çinde üretim yapıyor ucuz iş gücü nedeniyle....Çinde yapılması hammaddenin kötü olduğu anlamına gelmez,yada mühendisliğini etkilemez....Büyük firmalar için söylüyorum bunu tabiki...
ben pıranha voyager 4.3 gps bluetooth navigasyon cihazını bilgisayar firması olan arkadaşımdan maliyetine 330,00 ytl / 6 taksitle alacağım. aklım inanın çok karışık??? kimi navi kimi garmin kimi de myguıde öneriyor
bilgisayar firması olan arkadaşım pıranha markasını öneriyor problem çıkarsa bire bir değişim garantisi veriyor! ben sık seyahat etmiyorum ama mümkün oldukça da geziyorum. bugün aracımda navigasyon olarak kullanayım, yarın başka bir yerde mp3 ve film özelliğinden yararlanayım. aslında acelesi yapımız var. benim bu ciha 16 ağustostan sobra işime yarayacak yıllık izine aracımla çıkacağım, daha önceden hiç gitmediğim yerlere gideceğiz nasipse...
Dipnot olarak; bilgisayar firması olan arkadaşım bu ürünlerin daha da ucuzlayacağını en az bir sene beklememi öneriyor.
senin icin fiyat onemli ise, ki o bahsedilen ucuzlama aslında simdiden gerceklesti fiyatlar iyice avrupa rakamlarına yaklastı son avrupa markalarının pazara girmesiyle, ilk basta malsef bu isi %100-200 marjlarla yapıyorlardı heralde, bir senede bu fiyatlar nasıl indi ben de anlamadım cunku .. taksit ve pesin indirimlerine bir daha bak, arastır derim..piyasada fiyat rekabeti kızıstı, daha ucuza daha taksitli satıslar, kampanyalar var.. ama ne olursa olsun 320-330 liradan fazla verme derim ben ..
madem vaktin de var biraz daha bekle, belli mi olur bir kampanya daha cıkar..ama hepsinden once senin marka modele karar vemen gerekir.. su cin malı olayında da gps.navigation'a katılıyorum; artık hicbir elektronik avrupada uretilmiyor, hicbir markanın fabrikası kalmadı avrupa sınırlarında.. dolayısıyla hepsi made in china/RPC ama tabiki buyuk markalar kendilerine dedike uretim firmaları ile calsııyorlar, markasını ustune basarken de ona gore malzeme kullandırtıyor.. yoksa denildigi gibi 10$a bile cihaz var orda, ama resmen kullan-at misaliymis.. o yuzden marka uretim kalitesinin arkasında duruyor, guvence veriyor..
benim icin onemli olan performas alabilecegim bir cihaz olmasıdır, yoksa her urunde problem cıkabilir, giderilebilmesi de cok onemli tabi.. ama dedigin gibi birsey olursa degistirme yapıyor olmak, cok guzel birsey.. gerci bu yine kaliteli urun vermek anlamına gelmiyor bence..ona anca stok ticaretiyle musteri memnuniyeti denir heralde.. :))
ne alırsan burda paylas, alacaklara da yol gostersin..
izne kadar arastırmaya devam.. paranı koy faize.. :)))