Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Google Kısıtlanıyormu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Google Kısıtlanıyormu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caneryilmazer

23 Temmuz 2008; 11:31:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kaç gündür google kafasına göre açılıyordu.Neyse sorun vardır dedik.Arkadaşlarda da aynı sorun var ama diğer sayfaların açılması şüphe uyandırdı bende.Operada elit proxy var.Codeen planetlab mi ne bilen bilir.Neyse orda girdim hemen açılıyor aramalar hemen geliyor.Ama düz açmayı denediğimde açılmıyor.

Bence bu bir kısıtlamadan ötürü yoksa google gibi bir arama motoru bu kadar zaman böyle kafasına göre açılıp kapanmaz....

Bu işte parmağı olanları kınıyorum.

The Avatar Last Airbender Fan Club
SimoneKSK

23 Temmuz 2008; 11:53:54 

ping atıp ip sini ogrendim ve ip si ile cok rahatca girebiliyor.ayrıca 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 dns leri ile de cok rahatca giriyor.demek ki telekom yine engelliyor.

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 11:54:17 

Bende denedim dediklerini fakat bende herhangi bi problem yok

istersen tarayicinin cerezlerini, önbellek filan bir sil tekrar dene

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 11:57:16 

Ara sıra bende de bu google'ye girememe problemi oluyor. DNS değiştirme işlemini yapınca ise bir sorun kalmıyor. Ancak sorunun kaynağını tam olarak anlamış değilim.

Geri sayım sen doğduğunda başladı !
Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden !
Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana.
En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini !
Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile.
Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
speedman

23 Temmuz 2008; 12:05:52 

bendede arena-tr sitesi açılmıyor

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
osstation

23 Temmuz 2008; 14:57:57 

Bende de birkaç gündür oluyor.

This is from... Mathilda

Ares

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Temmuz 2008; 16:52:26 

evet sanırım googleyede bi sınır kapıda

Avatar : The Last Airbender Fan Club
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:27:19 

Google ileri zamanlarda yeni bir arama-tarama sistemi kullanacagini desem ve onda betasi hazirlaniyor desem inanirmisiniz ?

Baş harfi "e" yakinda cikar zaten beta meta

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

SimoneKSK

23 Temmuz 2008; 17:39:17 

peki bu sorunlar oldugu zamanlarda dns leri değiştirip cok rahat ve hızlı bir sekilde siteye girebildigimizi soylesek sen inanır mısın? google dunyanın 1 numaralı markası secildi bilmem haberin warmı.ve adamlar bu unvanlarını kaybetmek istemezler.googleın acılmama gibi sorunları olmaz.

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
johonwayni

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:44:46 

quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

peki bu sorunlar oldugu zamanlarda dns leri değiştirip cok rahat ve hızlı bir sekilde siteye girebildigimizi soylesek sen inanır mısın? google dunyanın 1 numaralı markası secildi bilmem haberin warmı.ve adamlar bu unvanlarını kaybetmek istemezler.googleın acılmama gibi sorunları olmaz.

Normalde şuan ve birkac gündür acilmior bazen deniliyor fakat bende daha acilmama yada yawaş acilma gibi bir durum ile karşilaşmadim, şaka bi yana aramada gelişmiş aramayi daha farkli, aradiginiz kelime... sonuclarini grafikli, en cok bu aramlarda burasi kullanilmiş gibi ipuclari gelecektir. Bunu kendi adamlarida söylemektedir. Marka birinci oldugunu duymuşsun ama basin haberlerini okumadiginiz belli neyse söz konusu şuan Google'da herhangi bir problem yok bunu 3 tarayicida denedim (IE,FF,OP) hiçbirinde acmama, İsviçre numaralarini girdirdim yine değişen bişe yok anlamiyorum nasil giremiyorsunuz.

l3on

26 Temmuz 2008; 15:46:07 

Bende de açılmıyor.

http://www.google.co.uk

burayı deneyin burada bir problem yok

osman_emre

26 Temmuz 2008; 16:21:01 

Aynı problemi bende yaşıyorum.

google.com.tr açılmıyorken diğer siteler rahatlıkla açılabiliyor.Firefox 3.0 kullanıyorum bence tarayıcı ile ilgisi yok.Problemin google'un Türkiye sunucularından kaynaklandığını tahmin ediyorum.

cozali

26 Temmuz 2008; 16:32:45 

Bende de dünden beri açılmıyor.

Gny*

26 Temmuz 2008; 16:45:24 

Bazen açılıyor, bazen açılmıyor
Cins bir durum.

1 Aykut ERÇETİN 5 Fernando MEIRA 6 Tobias LINDEROTH 7 Aydın YILMAZ 10 Cassio LINCOLN 11 Hasan ŞAŞ 15 Milan BAROS 18 Ayhan AKMAN
19 Harry KEWELL 20 Shabani NONDA 22 Hakan BALTA 26 Morgan DE SANCTIS 66 Arda TURAN 74 Volkan YAMAN 76 Servet ÇETİN 99 Ümit KARAN

Varsayilan
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

26 Temmuz 2008; 16:47:17 

Daha önce herhangi bir problem yokken bende aynı problemle karşılaşmaya başladım.. Üstelik 4.2.2.* DNS lerini kullanmama rağmen..
Quaron*

26 Temmuz 2008; 16:48:19