Arkadaşlar kaç gündür google kafasına göre açılıyordu.Neyse sorun vardır dedik.Arkadaşlarda da aynı sorun var ama diğer sayfaların açılması şüphe uyandırdı bende.Operada elit proxy var.Codeen planetlab mi ne bilen bilir.Neyse orda girdim hemen açılıyor aramalar hemen geliyor.Ama düz açmayı denediğimde açılmıyor.
Bence bu bir kısıtlamadan ötürü yoksa google gibi bir arama motoru bu kadar zaman böyle kafasına göre açılıp kapanmaz....
ping atıp ip sini ogrendim ve ip si ile cok rahatca girebiliyor.ayrıca 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 dns leri ile de cok rahatca giriyor.demek ki telekom yine engelliyor.
Bende denedim dediklerini fakat bende herhangi bi problem yok
istersen tarayicinin cerezlerini, önbellek filan bir sil tekrar dene
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
Ara sıra bende de bu google'ye girememe problemi oluyor. DNS değiştirme işlemini yapınca ise bir sorun kalmıyor. Ancak sorunun kaynağını tam olarak anlamış değilim.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Google ileri zamanlarda yeni bir arama-tarama sistemi kullanacagini desem ve onda betasi hazirlaniyor desem inanirmisiniz ?
Baş harfi "e" yakinda cikar zaten beta meta
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.
peki bu sorunlar oldugu zamanlarda dns leri değiştirip cok rahat ve hızlı bir sekilde siteye girebildigimizi soylesek sen inanır mısın? google dunyanın 1 numaralı markası secildi bilmem haberin warmı.ve adamlar bu unvanlarını kaybetmek istemezler.googleın acılmama gibi sorunları olmaz.
peki bu sorunlar oldugu zamanlarda dns leri değiştirip cok rahat ve hızlı bir sekilde siteye girebildigimizi soylesek sen inanır mısın? google dunyanın 1 numaralı markası secildi bilmem haberin warmı.ve adamlar bu unvanlarını kaybetmek istemezler.googleın acılmama gibi sorunları olmaz.
Normalde şuan ve birkac gündür acilmior bazen deniliyor fakat bende daha acilmama yada yawaş acilma gibi bir durum ile karşilaşmadim, şaka bi yana aramada gelişmiş aramayi daha farkli, aradiginiz kelime... sonuclarini grafikli, en cok bu aramlarda burasi kullanilmiş gibi ipuclari gelecektir. Bunu kendi adamlarida söylemektedir. Marka birinci oldugunu duymuşsun ama basin haberlerini okumadiginiz belli neyse söz konusu şuan Google'da herhangi bir problem yok bunu 3 tarayicida denedim (IE,FF,OP) hiçbirinde acmama, İsviçre numaralarini girdirdim yine değişen bişe yok anlamiyorum nasil giremiyorsunuz.
google.com.tr açılmıyorken diğer siteler rahatlıkla açılabiliyor.Firefox 3.0 kullanıyorum bence tarayıcı ile ilgisi yok.Problemin google'un Türkiye sunucularından kaynaklandığını tahmin ediyorum.
1 Aykut ERÇETİN 5 Fernando MEIRA 6 Tobias LINDEROTH 7 Aydın YILMAZ 10 Cassio LINCOLN 11 Hasan ŞAŞ 15 Milan BAROS 18 Ayhan AKMAN 19 Harry KEWELL 20 Shabani NONDA 22 Hakan BALTA 26 Morgan DE SANCTIS 66 Arda TURAN 74 Volkan YAMAN 76 Servet ÇETİN 99 Ümit KARAN