Giriş
23 Temmuz 2008; 10:27:46
Selamlar, faturalı bir turkcell hattım var. Doğum günüm sebebiyle 50 yurtiçi sms hediyesi geldi. Merak ettiğim nokta bu 50 hediye sms tüm operatörleri kapsıyor mu yoksa sadece şebeke içi mi?
23 Temmuz 2008; 10:35:16
turkcell yurtiçi mi yazmışlar yurtiçi mi ikisi arasında fark var...
23 Temmuz 2008; 10:35:34
Benimde yarın doğum günüm var aynı soruyu bende sormuş olayım
_____________________________ Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir) Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
23 Temmuz 2008; 10:37:10
"Gün boyunca atacağınız yurt içi 50 kısa mesaj ücretsiz" ibaresi var. Sanırım tüm operatörleri kapsıyor...
23 Temmuz 2008; 10:41:08
23 Temmuz 2008; 12:16:17
dikkatli ol. daha önce buna benzer konuda çok şikayet okumuştum. 50 sms bedava kullan diye sms gelmiş: fatura geldiğinde tamamı ücretlendirilmiş yazıyorlardı ama ayrıntıları ben de bilmiyorum. edit: doğum günün kutlu olsun. sizleri forumda daha sık görmeyi isteriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Temmuz 2008; 12:16:16 >
23 Temmuz 2008; 12:26:06
quote: Orjinalden alıntı: piri.reis dikkatli ol. daha önce buna benzer konuda çok şikayet okumuştum. 50 sms bedava kullan diye sms gelmiş: fatura geldiğinde tamamı ücretlendirilmiş yazıyorlardı ama ayrıntıları ben de bilmiyorum. edit: doğum günün kutlu olsun. sizleri forumda daha sık görmeyi isteriz. O sebepten zaten gelen mesajı silmiyorum, ay sonunda hep beraber şahit oluruz bu duruma. Tebriğin için teşekkür ederim. Halihazırda forumun diğer konularında sıklıkla bulunuyorum, bu konuda pek yazmadığımdan olabilir belki :)
23 Temmuz 2008; 21:06:36
sadece faturalılara mı geliyor bu doğum günü hediyesi
_____________________________ TURKCELL 2041 KISA MESAJ SERVİSİ SEVERLER DERNEĞİ ÜYESİ
23 Temmuz 2008; 21:22:31
banada hattımın açılışı tam 1 yıl olunca gün boyu bedava konuşma geldi 2 ay önce
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle