arkadşlar sistemde vista var ve 4.36gb bir iso dosyası var bunu deamon ile mount ediyorum ama hiç bi şey olmuyo bilgisayarımdan sanal sürücüye giriyorum.
windows bu diske erişemiyor.disk bozuk olabilir.diskin windowsun tanıdığı bir biçim kullandığından emin olun.disk biçimlendirilmemişse kullanmadan önce biçimlendirmeniz gerekir diyor...YARDIM
Belki de dosya bozuktur. Bozuk ya da tamamlanmamış iso dosyalarını açarken de aynı hata ile karşılaşırsınız.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
dosya 4.3 gb gözüküyo ama utorrent zaten indirmeye başladığında o kadar yer ayırıyo dosyaya..şimdi torrente tekrar ekledim 0 dan indirir gibi indirdi.acaba torrent aslında 4.3 gb değilmi bunu nasıl anlarız
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather