Telefon: nokia 6120c telefon etmek ve müzik dinlemek
PDA:HP IPAQ 3970 Film zilemek ve kitap okumak
Kulaklık: Sennheiser cx-300 ne yaptığım malum
Çanta: Bunların hepsini taşıdığım, artık bir parçam olmuş olan omuzdan askılı küçük bir çanta
Hergün işe gelip gitmek için sabah ve akşam 45 dk.-1 saat olmak üzere minimum 1.5 saatim serviste geçiyor. Nu süre içerisinde bazen, PDA2da film izliyorum veya kitap okuyorum, ekranı 3.5 inc ve çözünürlük 320-240, renk şeyside 64000 kusur, film izlemek için daha iyisini görmediğimden birde direk güneş ışığı gelmezse yeterli geliyor. Bazende kitap okuyorum. ya okunur mu demeyin, beni bayağı sarıyor PDA'da kitap okumak. Ayrıca içinde bir kaç ufak oyun var, nadirende olsa oyun falan oynuyorum.
Müzik dinlemek için ise telefonu kullanıyorum, normalde 2.5 mm lik kulaklık çıkışı var ancak 2-3 YTL'ye bir dönüştürücü aldım cx 300 ile beraber telefonun müzik kalitesi inanılmaz arttı. BU yüzden de normalda PDA'da müzik dimnlerken artık telefonda dinlemeye başladım.
Taki 3-4 gün öncesine kadar, telefona linkin Park vb. tarz müzikler attım. Sonuç beni tatmin etmedi, normal tarzlarda sorun yokken sanki bu tarza geçince telefon yeterli olmamaya başladı.
Bende ihtiyacımı belirledim. Arkadaşlar bana hem, ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyi olan bir mp3 çalar lazım. Bununla aynı zamanda filmde izleyebilmeliyim ve kitapta okuyabilmeliyim, radyosu olmalı, başka ek özellikleride olsa iyi olur tabi ama dediğim gibi bu aletlerin bayağı yabancısıyım. Arttırırlabilir hafızası olursa iyi olur olmazsa da herhalde 4 GB falan işimi görür.
Yaptığım küçük araştırmada karşıma bazı ürünler çıktı.
COWON D2: genelde bir memnuniyet var, ama sese efekt verilmediğinde bir çok rakibine geçiliyormuş, IRIVER CLIX2:genelde memnuniyet var ama ses yüksekliği soru işareti, IPOD:Çok yaygın ve ses kalitesinde, diğerleriyle karşılaştırılınca gerideymiş VIBEZ:ses kalitesi öende deniliyor ama diğer özellikleri ?
Başka varmı bilmiyorum, bütçe için max 300'e çıkabilirim. ABD'den de alabilirim. Tabi fiyat önemli bir kriter.
Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.
Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.