Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mp3 / media Player Tavsiyesi (durumum)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Mp3 / media Player Tavsiyesi (durumum) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ıspanak

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 9:48:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar önce ısaca durumu özetleyeyim.

Telefon: nokia 6120c telefon etmek ve müzik dinlemek

PDA:HP IPAQ 3970 Film zilemek ve kitap okumak

Kulaklık: Sennheiser cx-300 ne yaptığım malum

Çanta: Bunların hepsini taşıdığım, artık bir parçam olmuş olan omuzdan askılı küçük bir çanta

Hergün işe gelip gitmek için sabah ve akşam 45 dk.-1 saat olmak üzere minimum 1.5 saatim serviste geçiyor. Nu süre içerisinde bazen, PDA2da film izliyorum veya kitap okuyorum, ekranı 3.5 inc ve çözünürlük 320-240, renk şeyside 64000 kusur, film izlemek için daha iyisini görmediğimden birde direk güneş ışığı gelmezse yeterli geliyor. Bazende kitap okuyorum. ya okunur mu demeyin, beni bayağı sarıyor PDA'da kitap okumak. Ayrıca içinde bir kaç ufak oyun var, nadirende olsa oyun falan oynuyorum.

Müzik dinlemek için ise telefonu kullanıyorum, normalde 2.5 mm lik kulaklık çıkışı var ancak 2-3 YTL'ye bir dönüştürücü aldım cx 300 ile beraber telefonun müzik kalitesi inanılmaz arttı. BU yüzden de normalda PDA'da müzik dimnlerken artık telefonda dinlemeye başladım.

Taki 3-4 gün öncesine kadar, telefona linkin Park vb. tarz müzikler attım. Sonuç beni tatmin etmedi, normal tarzlarda sorun yokken sanki bu tarza geçince telefon yeterli olmamaya başladı.

Bende ihtiyacımı belirledim. Arkadaşlar bana hem, ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyi olan bir mp3 çalar lazım. Bununla aynı zamanda filmde izleyebilmeliyim ve kitapta okuyabilmeliyim, radyosu olmalı, başka ek özellikleride olsa iyi olur tabi ama dediğim gibi bu aletlerin bayağı yabancısıyım. Arttırırlabilir hafızası olursa iyi olur olmazsa da herhalde 4 GB falan işimi görür.

Yaptığım küçük araştırmada karşıma bazı ürünler çıktı.

COWON D2: genelde bir memnuniyet var, ama sese efekt verilmediğinde bir çok rakibine geçiliyormuş,
IRIVER CLIX2:genelde memnuniyet var ama ses yüksekliği soru işareti,
IPOD:Çok yaygın ve ses kalitesinde, diğerleriyle karşılaştırılınca gerideymiş
VIBEZ:ses kalitesi öende deniliyor ama diğer özellikleri ?

Başka varmı bilmiyorum, bütçe için max 300'e çıkabilirim. ABD'den de alabilirim. Tabi fiyat önemli bir kriter.

Yerimde olsanız ne yaparsınız?

e4300 1800 @ 3000 cooling by Arctic Cooling freezer7 * OCZ Platinum 2*1 gb ddr2 800 @ 933 * Gigabyte 965P-s3 * 320 gb Samsung NCQ 16 MB * 512 MB Palit 8800 GT * Viewsonic 22" LCD vg2230vm * Samsung Lightscribe 16x DVD-RW * Centurion 5B * Logitech x 530 5.1 * LC Power 550W * Samsung Pleomax kb * A4 Tech X710F Gaming Mouse
And she's buying a stairway to heaven
deli_yek

23 Temmuz 2008; 10:10:41 

bak hepsiburadada zen 4 gb radyosuz modeli şeffaf kılıf hediyeli 185 ytl bence kaçırma onu al pişman olmazsın...

head

23 Temmuz 2008; 17:29:17 

Cowon f2 yede bakabilirsin

Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.

100 YIL
ıspanak

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:56:50 

@head,

hocam ekranı küçük onunda ben arada kitap film olayına falanda giriyorum. Şu anda iriver'a biraz daha yakın gibiyim bakalım ne olacak hayırlısı

e4300 1800 @ 3000 cooling by Arctic Cooling freezer7 * OCZ Platinum 2*1 gb ddr2 800 @ 933 * Gigabyte 965P-s3 * 320 gb Samsung NCQ 16 MB * 512 MB Palit 8800 GT * Viewsonic 22" LCD vg2230vm * Samsung Lightscribe 16x DVD-RW * Centurion 5B * Logitech x 530 5.1 * LC Power 550W * Samsung Pleomax kb * A4 Tech X710F Gaming Mouse
ronurer

23 Temmuz 2008; 18:12:53 

JXD 951'e bak.

[/color]
head

23 Temmuz 2008; 18:29:11 

O zaman cowon d2 olabilir.

Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez.

100 YIL
dmltnman

23 Temmuz 2008; 18:47:18 

clix2 yi alırdım.

ıspanak

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 11:31:19 

clix 2 siparişi verdim 4 gb lık olanından

hayırlısı bakalım

head

24 Temmuz 2008; 17:04:57 

Clix 2 de iyidir, hayırlı olsun.

100 YIL
Edmund

24 Temmuz 2008; 20:39:28 

quote:

Orjinalden alıntı: head

Clix 2 de iyidir, hayırlı olsun.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
KOPARMA GÜLLERİ

17 Ağustos 2008; 16:21:29 

COWON D2 derdim,HAYIRLI OLSUN...

***HAYAT SEN NE ÇABUK HARCADIN BENİ...***
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> Mp3 / media Player Tavsiyesi (durumum) Sayfa: [1]
Buraya git: