Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVEA 36BİN ABONENİN HATTINI İPTAL ETTİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> AVEA 36BİN ABONENİN HATTINI İPTAL ETTİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sevimlican

23 Temmuz 2008; 8:52:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Avea, kimlik bilgilerini doğrulamayan 36 bin kişinin aboneliğini iptal etti

Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, numara taşınabilirliğinin başarısı için abonelerin kimlik bilgilerinin doğru beyanının önemli olduğunu vurgulayarak, kimlik bilgisi doğrulanamayan 36 bin kişinin aboneliğinin iptal edildiğini kaydetti.
Bir grup gazeteci ile bir araya gelen Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan, GSM sektöründe yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi. Numara taşınabilirliği uygulamasının başarılı olabilmesi için abonelerin kimlik bilgilerinin doğru olmasının önemli olduğunu belirten Türktan, Türkiye’de bir çok abonenin abonelik sözleşmesinin kullanıcı üzerinde olmadığının görüldüğünü, bu abonelerin hatlarını taşırken zorluk çekebileceğini dile getirdi. Operatörlere tanınan kimlik bilgileri doğrulama süresinin 1 Ağustos’ta sona erdiğinin ifade eden Türktan, Avea’nın şebekesindeki kimlik bilgilerini doğrulattığı, doğrulanmayan 36 bin kişinin ise aboneliğinin iptal edildiğini söyledi.
-“TÜRKİYE’NİN SADECE YÜZDE 6’SI NUMARA TAŞINABİLİRLİĞİ BİLİYOR" Numara taşınabilirliği sisteminin alt yapısı için Avea ve Vodafone’nun toplam 8 milyon dolar, Türkcell’in ise 2 milyon dolarlık yatırım yaptığının dile getiren Türktan, Kasım ayında numara taşınabilirliğinin başlayacağını hatırlattı. Numara taşıma sürecinin altı gün olacağına dikkat çeken Türktan, altı günün ardından geçiş aşamasında abonenin telefonunun bir saat kesileceğini vurguladı. Yaptıkları anket çalışmasına göre Türkiye’nin sadece yüzde 6’sının numara taşınabilirliği uygulamasını bildiğine dikkat çeken Türktan, yurttaşın numara taşınabilirliği alan kodu değişerek yapılacağını düşündüğünü ifade etti. Türktan, numara taşınabilirliğin ücretli olacağını dile getirerek, “5 YTL olsa iyi olur. 20 YTL olursa abone neden operatör değiştirsinö dedi.
-“YATIRIM BANKALARI AVEA İLE İLGİLENİYOR"Geçen sene yapılan 3 Nesil (3N) ihalesine rekabet şartları uymadığı için girmediklerini belirten Türktan, bu sene yapılacak 3N ihalesine gireceklerini söyledi. Türktan, “3N ihalesinde 3 yılda nüfusun yüzde 50’sinin kapsaması şartı yer alıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara’da 3N olursa zaten Türkiye’nin yüzde 50’sine ulaşmış olunur. 3N ihalesinde geç kalmakta şanlıyız. Dünyada alt yapı ve cihaz maliyetleri düştü. Bu bizim için bir avantajö dedi.
Büyük GSM operatörlerinin Türkiye pazarı ile ilgilendiklerini dile getiren Tüktan, "Türkiye’de Vodafone var, biz niye yokuz" diyorlarö dedi. Yatırım bankalarının Avea ile ilgilendiğini kaydeden Türktan, ancak resmi bir görüşmenin olmadığını söyledi.
Vergilerin yüksek olması nedeniyle data kullanımının az olduğuna dikkat çeken Türktan, sektörün daha fazla büyümesi için vergilerin düşmesi gerektiğini söyledi. Hem kira hem de çevresel kaygılar açısından kule ve baz istasyonu bulmada zorlandıklarını kaydeden Türktan, bu nedenle Vodafone ile baz istayonlarını ortak kullanmaya başladıklarını dile getirdi. SİT alanlarında baz istasyon kuramadıklarından yakınan Türktan, SİT alanlarında ortak baz istasyonu kurulması gerektiğini ifade etti.

KARAKARTAL 1903
KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
tunay1985

23 Temmuz 2008; 10:33:23 

5 tanesi benimdi bir zamanlar. Aveaya çok güvenmişim meğer

Hepinize saygılar...Çünki insanlık önce saygı gerektirir.Yoksa diğerlerinden bir farkımız olmaz.
seizure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Temmuz 2008; 15:45:46 

Nasıl yani ya

Tanrı bize 2 yuvarlak organ verdi. Biri oturasınız diğeri düşünesiniz diye. Başarı hangisini kullanacağına bağlı!
zamirpolen

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 16:55:56 

BEnce iyi bir gelişme zira öyle hatları kullanan herhangi biri istediği kadar kötü niyetli kullanabilir.

Tebrikler avea

E6300-1.8 ghz @3.15 Gigabyte 965p-DS3 2x1 gb Corsair 667@900 mhz MSI-8800gt O/C PSU RP-500 EXTREME POWER 500W Samsung 226 BW
Hekim18
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

23 Temmuz 2008; 17:00:05 

zaten kaç abonesi var
kampüs61

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 10:19:27 

soru işaretleri ne yaaa hiçbişiy anlamadımm:S:s

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
Theatre Of Tragedy

24 Temmuz 2008; 10:32:22 

Oh ne güzel kurtulmuş 36 bin kişi aveadan Ben hattımı kapattırmaya çalışıyorum, adamların çıkarmadıkları zorluk kalmadı.. Yok haftaya kapatıcaz, sizi arayacaklar bilmem ne vs vs..

T.C Tarih Kulübü

bungee20

24 Temmuz 2008; 10:40:43 

www.tk.gov.tr telekomünikasyon kurumu internet sitesinden yönetmeliği ihlal ettiği gerekçesiyle ilgili şirketi şikayet etmenizi öneririm. (Yönetmelikte yazılı talebe istinaden 7 gün içerisinde hat iptali yapılır der)
quote:

Orjinalden alıntı: Theatre Of Tragedy

Oh ne güzel kurtulmuş 36 bin kişi aveadan Ben hattımı kapattırmaya çalışıyorum, adamların çıkarmadıkları zorluk kalmadı.. Yok haftaya kapatıcaz, sizi arayacaklar bilmem ne vs vs..

s.volkan

24 Temmuz 2008; 11:39:24 

Turkellde pazar günü babamın 5 yıllık hattını iptal etti :)

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
BetaMode

24 Temmuz 2008; 16:24:32 

yazık ya..Allahtan benim başıma gelmedi ama diğerlerinin durumu da kötü tabi :/

TiSKE

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 21:54:53 

Bence abartıdır bu
3 - 5 kişininkini kapatmışlardır
36 bin derler
36 bin avealı bir yerde olamaz ya

Rakam çok büyük
Şişirmedir
36 bin kişiden illa ki kontur yukleyen vardır
Bu kadar geliri bir kalemde nasıl siler

Biz ciddi bir kurumuz imajı vermek için blf yapmış olabilir

My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 3 GB DDR2 667 Mhz
120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W
SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - Sandisk Cruzer 8GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7

ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
piri.reis

24 Temmuz 2008; 22:17:30 

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Bence abartıdır bu
3 - 5 kişininkini kapatmışlardır
36 bin derler
36 bin avealı bir yerde olamaz ya

Rakam çok büyük
Şişirmedir
36 bin kişiden illa ki kontur yukleyen vardır
Bu kadar geliri bir kalemde nasıl siler

Biz ciddi bir kurumuz imajı vermek için blf yapmış olabilir

tc kimlik numarası siteme kayıtlı olmayan 36000 abonenin kaydı silindi.

adamlar bu 36000 aboneyi kaybetmemek için ellerinden geleni yaptılar ama olmadı.

cep-saat
geexer

24 Temmuz 2008; 22:55:53 

kapat desen kapatmazlar al sana fırsat
quote:

Orjinalden alıntı: Theatre Of Tragedy

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
çok geç

24 Temmuz 2008; 23:24:35 

zaten bu 36 bin abone avea hatlarını kullanmayanlardır.
tc kimlik numaranızı gönderin mesajı gelmiştir
fakat kullanmadıkları için görmemişlerdir bile

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
korner12

Sisteme Gözat