Merhaba arkadaşlar son 2 gündür internetimde bir sorun var.Yükleme yapabiliyorum,msn e girebiliyorum. Ama mozilla ile nete girdiğimde soorunlar başlıyor.Google açılış sayfam ve ondan sonrasında ne yazııkki başka sayfa açılmıyor.Sistemde hem nod32 hem de Norton yüklü şuan.Internet explorerı açabiliyorum ama o da bi süre sünra takılmaya ve açılmamaya başlıyor.Özellikle firefox u açtıktan sonra ikisi birden çalışmamaya başlıyor.Acaba sorun ne olabilir? Takıldığında kapadığım zaman bana bazen Runtime error 216 at 0207395A die bi sorun veriyor. '0x0207395a dan 0x022d85c0 okunamadı,bellek read olamadı' bi de buna benzer bişi geliyor(ne olduğunu tam hatırlayamadım,eksik yazmış olabilirim)
Yok daha önce sadece norton yüklüydü,belki virüstür ve norton atlamıştır die bi tane daha yükleyeyim dedim.Nod 32 yi dün yükledim daha.Sorun ondan değil,çünkü 2si yüklü olmadan öncede sorun vardı. Yardımın için teşekkürler. Başka fikriniz var mı neden olabileceğine dair?
İki tane antivirüs programı neden kullanıyorsunuz? Norton başlı başına bir kaynak sömürücü; üstüne Nod32 kurmak nereden çıktı? Norton' u kolay kolay sistemden kaldıramıyorsunuz zaten benim tavsiyem format attıp, Windows' u tekrar yükleyin. Avira, Bitdefender gibi antivirüs programlarından yalnızca birini seçin!
Benim sorunum antivirüs programları ile değilki.Benim sorunum internette ve benim ona çözüm bulmam gerekli.Nod32 kurdum ve nortonun yakalamadığı 12 farklı virüsü yakaladı. O yüzden ben internet ile ilgili sorunumu halletmek istiyorum. Dediğiniz doğru,bende normalde 2sini birden kullanmam ama sorunun virüs kaynaklı mı acaba die denedim nodu yüklemeyi.Teşekkür ederim yardımınız için... İnternet ile olan sorunum için fikri olan var mı acaba?