|
Gizimo -> Hitachi klimaya niyet toshiba kısmet (23 Temmuz 2008; 7:22:32)
|
Bugün ak klimadan 2200 ytl ınverter hitachi alıyoruzx inşalah hayırlı olur,sesi fazla diyorlar ama ben gittim gördüm bana fazla gelmedi RAS-S18H2 Soğutma: 17,070 (3.070-17.740) Btu Isıtma: 22,180 (3.070-27.640) Btu • DC (Doğru Akım) İnverter ile % 40 a varan enerji tasarrufu, • Oda içinde, sadece 0,5 C - 1 C arasında ısı farkı, • Esnek ve değişken çalışma kapasitesi, • Ani ısıtma özelliği, • LCD ekranlı kablosuz uzaktan kumandalı, • Sessiz, ekonomik ve uzun ömürlü "Rotary Type" kompresörlü, • Heat-Pump (Isı Pompası) ısıtma sistemli, • Uyku fonksiyonu, • Sessiz, Ekonomik Ve Uzun Ömrlü "Rotary Type" Komprsörlüdür, • Nano Titanyum Ölçekli Partikül Filtre Özelliği, • Anti Bakteriyel Mavi Renkli İç Ünite Pervanesi, • İon Stick (İon Çubuğu) bu çubuk nesi onuda bugün ögreniriz Bu yukarda yazan klimayı alacaktım ama evden çıktık toshiba daseika 16000 btu aldık egemen ticaretten 2580 ytl 12 taksit iyidir sanırım,daha evi yeni aldık elektrik baglanmadı elektrigi tedaş açınca klimayı baglatacam,o zaman yazarım düşüncelerimi,şimdilik eyvellah
|
|
|
|