İstanbul dışı olursa önce para sonra kargo şeklinde alışveriş yaparım. İstanbul içinde görüp kullanıp alabilirsiniz.
Takas seçeneği de bulunuyor, Intel E8500 işlemci ile üzerine +300 YTL almak şartıyla takas edebilirim.
Düzenleme: Tüm çabalarıma rağmen faturasını bulamadım. Evin içinde bir yerlerde ama bulamıyorum. Dilerseniz aldığım yerden faks çektirebilirim istediğiniz faks numarasına.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukowski -- 23 Temmuz 2008; 22:48:28 >
İkinci el mesajı:243
Katılım zamanı: 4 Aralık 2007; Şehir: KahramanMaraş Durum: Forumda değil
23 Temmuz 2008; 20:06:00
değerli kardeşim.size daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bana pm atmışsınız..asus ee 900 pc için daha önce de bir arkadaşa attım mesaj...ben kahramanmaraştan yazıyorum..ve inanın bütçem çok kısıtlı..eğer alırsam bu ürünü, maaştan avans çekip alabileceğim..tabi teklifim kabul görürse..belimizi ondan sonra nasıl doğrulturuz onu da düşünmedim..kızmazsanız benimki sadece bi tekliftir...550 yt vereyim, eğer temiz ve sıfır gibiyse...olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim..saygılarımla..
değerli kardeşim.size daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bana pm atmışsınız..asus ee 900 pc için daha önce de bir arkadaşa attım mesaj...ben kahramanmaraştan yazıyorum..ve inanın bütçem çok kısıtlı..eğer alırsam bu ürünü, maaştan avans çekip alabileceğim..tabi teklifim kabul görürse..belimizi ondan sonra nasıl doğrulturuz onu da düşünmedim..kızmazsanız benimki sadece bi tekliftir...550 yt vereyim, eğer temiz ve sıfır gibiyse...olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim..saygılarımla..
İkinci el mesajı:1103
Katılım zamanı: 14 Aralık 2005; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
24 Temmuz 2008; 10:08:54
selamlar, alakasız olacak belki ama bir şey merak ediyorum.eee pc nin ekran kartı ne ayardadır? divx,hd video oynata biliyormu?Yada pc oyunlarını oynama şansımız varmıdır?(Aoe serisi gibi makinayı fazla zorlamayan) Teşekkürler
olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı) thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi) Olumlu alışverişler: 50'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
selamlar, alakasız olacak belki ama bir şey merak ediyorum.eee pc nin ekran kartı ne ayardadır? divx,hd video oynata biliyormu?Yada pc oyunlarını oynama şansımız varmıdır?(Aoe serisi gibi makinayı fazla zorlamayan) Teşekkürler