Modu yapalı bir ay olucak fakat tatili işi güçü derken anca foruma ekleyebildim, ilk modum yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar. ne var ne yok bütün malzemeler :) resimlerde pek belli olmuyor ama bu effect boya çok farklı hava katıyor kasanın içi samanyolu gibi ışıl,ışıl oldu yerli malı kendi imalatım uv duyarlı klips ve pervane üretim aşaması :) Nacizane kendimce yaptığım mod umarım beğenilir.
başarılı bir çalışma yapmışsın kardeş.. eline sağlık.. bu arada dvd arşivin gözden kaçmıyor. gayet güzel bir arşive benziyor. bende o şekilde bir arşiv yapma peşindeyim...ama vakit bulamıyoruz malum işgüç ama yakında olur inşallah..
ellerine sağlık güzel olmuş tek tavsiyem uv ışıkların görünmemesini sağlarsan görüntü çok daha farklı olur kasada en çok parlayan malzemeler dikkat çekiyo uv ışıkları sakla fotğraftaki görsel kalite dahada artacaktır.
eline sağlık süper olmuş üstad en son resimdeki rafdaki DIŞARIYA CD VERİLMEZ yazısı çok hoşuma gitti benimde acilen almam lazım bi tane arşivim elden gitmeden
Peugeot'tur adımız... GTI'dır tarzımız... 6 ileridir farkımız... Vtec'leri kaale bile almayız... Type-R lara hep çomağız... M technicdir muhattabımız.. Kısa mesafede arkanızdayız... 6'ya taktıkmı alayını tokatlarız
Kasa Guzel olmus arkadasında dedıgı gıbı Renk uyumu Yok Uvler ısıkları gozukmucek bıcımde koy 3D Efect Komple deılde sadece bıyerıne yapsaydın daha sade ve hos olabılırdı
bunların dısında El emegı Goz nuru Kasan guzel olmus.