Şimdi Ara

EA'da En İyi Bölüm????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
31.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

EA'da En İyi Bölüm????

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2024)
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi meslek seçimi konusunda eşit ağırlık öğrencileri sayısal öğrenciler kadar şanslı değil.. herkesin fikirlerini almak amacıyla böyle bi konu açıyım dedim.. hem ankete katılalım hem de yorumlarımızı yazalım..

sizce Eşit Ağırlık'ta geleceği en parlak ,en çok para kazandıran meslek nedir ; neden ???

• EA öğrencileri için Hukuk iyi bir bölüm gibi görünüyor.Ancak son günlerde yaptığım araştırmalarda işletme enformatiğinin (almanyada wirtschaftsinformatik olarak geçiyor) iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.Özellikle bosch mercedes-benz gibi alman firmalarının bu bölüme destek sağladığını duydum.Eğitim dilinin almanca olması avrupadaki iş imkanları açısından fayda sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.C.. -- 23 Temmuz 2008; 0:03:06 >
  • iktisat işletme gibi alt bilimlerin şemsiyesi biçimindedir.bu yüzden iktisatçıların iş imkanları işletmecilere göre daha fazla.. ve kendini geliştirmeye bağlı olarak hayal edemeyeceğin paralar kazanmak mümkün iktisat bölümünde...
  • EA firmasının sadece pc oyunları ile ilgili bölümü vardır bunlar ne böyle yaa ea firmasını inşaatçı yapmışş hahahaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

EA firmasının sadece pc oyunları ile ilgili bölümü vardır bunlar ne böyle yaa ea firmasını inşaatçı yapmışş hahahaaa

Adam Eşit Ağırlık bölümünü diyor. Sen ne Ea games'ten bahsediyorsun

• ea big
  • PDR'yi unutmuşsun.Bence son zamanlarda en çok ilgi gören ea bölümü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

EA firmasının sadece pc oyunları ile ilgili bölümü vardır bunlar ne böyle yaa ea firmasını inşaatçı yapmışş hahahaaa

algıda seçicilik işte adamın kafasını sadece oyunlara basıyor
  • bende dedim ea games'e bir türk giriyor diye ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0ptimistik Pesimist

PDR'yi unutmuşsun.Bence son zamanlarda en çok ilgi gören ea bölümü..

iyi de Türkiye'de yaşadığımızı unutmayalım... eğitim sektörü dışında psikolog,danışmnlık vs. gibi hizmetlerden kaç kişi yararlanıyo ki ???
  • Forumda fazla ea öğrencisi yok galiba
  • Üni. öğrencisi değilim ama mühendislik yerine tercih edeceğim tek meslek hariciyecilik ki bu da Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler oluyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Üni. öğrencisi değilim ama mühendislik yerine tercih edeceğim tek meslek hariciyecilik ki bu da Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler oluyor galiba.

Güzel bir hayal tabi. Biz de lisedeyken çok hayal ederdik bunları "Auuu diplomat olucam lan o ülke senin bu ülke benim gezicem dolaşcam vurucam kırbacı herkese" diye ama kazın ayağı öyle değil. İnsanları çeken sadece bir kelime.

Uluslararası ibraresi çok çekici geliyor. Halbuki küçümsemek adına demiyorum ama Uluslararası Nalburluk açılsa yemin ediyorum kontenjan patlaması yaşanır.
  • Bunların arasında Hukuk gibi görünüyor.

Ben Sözel değil de Ea okusaydım ve iyi bir puan alsaydım Psikoloji okumak isterdim.
  • Kendi bölümüm diye demiyorum)
    Hukuk okumak bi ayrıcalıktır

Tabiki diger bölümler de iyi ama kendini gercekten cok gelistirmen gerek.
    Üniversite hayatın boyunca arastırma yapman okuman,çalısman gerek.
    Bunu yaptıktan sonra paranın ya da torpilin olması gerek.
    Hukuk tahsili almıs birisi devletin her kademesinde görev yapabilir.

Örnegin bir savcı bi yere girdiginde herkes ayaga kalkar.
    Basında Cumhuriyet bulunan tek meslek savcılıktır.

Cumhuriyetin ilk Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt bunu şöyle formüle etmiştir:

Cumhuriyet Savcıları; Meriç kıyısında çalışan Türk köylüsünün kaybolan sabanından tutunuz da , bu vatanda yaşayanların uğrayacağı en ufak bir haksızlıktan, hatta Bingöl Dağlarının ıssız kuytularında nafakalarını bekliyen öksüzlerin gözyaşlarından siz sorumlusunuz.

Tabi dedigim gibi örnegin iyi bir isletme bitirip kendini gelistirip iyi bi sirkete ceo olursan hakim-savcıdan da avukattan da noterden de
    daha fazla kazanırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

quote:

algıda seçicilik işte adamın kafasını sadece oyunlara basıyor

adam salağa yatmış hepinizide yemiş

• Her bölümün kendine güzel tarafları var ..Ama ben düşünmeden uluslararası ilişkiler diyorum
  • Ben Uluslararası ticaret ve finansman okumayı düşünüyorum,312 ea-2 puanı aldım 39 bin sıralamam var.
  • Ben de Uluslararasi Iliskiler - Ticaret dusunuyorum ve bence en iyi bolum de bu EA'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 23 Temmuz 2008; 21:10:31 >
  • uluslararası ticaret ea 1 deil mi yaw
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.