Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GPU (ekran kartı) ma overclock yapmak istiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> GPU (ekran kartı) ma overclock yapmak istiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mad_Jak

22 Temmuz 2008; 23:45:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben GPU (ekran kartı) ma overclock yapmak istiyorum. ekran kartım Geforce 8600 GT ve Rivatuner diye bi program buldum. ilk denememde ekran kartım GT olmasına rahmen GS olarak gösterdi. galiba voltajı azaltmışım. şimdi voltajı yükseltsem mesele 8600 dan 8800 e çıkarmı? eger çıkarsa stok fan yetersizmi? yetersizse ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 23 Temmuz 2008; 11:34:35 >

Intel Core 2 Duo E8200 | Asus PK5SE | Geforce 8600 GT 1 Gb | Realtek Hd Audio | Philips SHP1900 Kulaklık | PS3 40 Gb PAL | PSN : Mad_Jak | Guitar Hero All Series | Devil May Cry 4
powermoon96

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 0:22:06 

yok abi öyle bişey teknik açıdan mümkün değil zaten ayrıca voltajla değil yazılımsal bi hatadan gs olarak görüyodur.. sen rivatunerda gpu ve ram hızlarını kademeli olarak yükselt..

ESP Ltd Eclipse Custom LH EMG 81-85
Mad_Jak

23 Temmuz 2008; 0:27:27 

abi kademe derken?

Intel Core 2 Duo E8200 | Asus PK5SE | Geforce 8600 GT 1 Gb | Realtek Hd Audio | Philips SHP1900 Kulaklık | PS3 40 Gb PAL | PSN : Mad_Jak | Guitar Hero All Series | Devil May Cry 4
powermoon96

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 1:26:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Jak

abi kademe derken?

ilk önce 50şer mhz arttır daha sonra 10ar 10ar arttırarak dene.. ne zaman ki artifact verdi (görüntüde bozulma) veya res attı o zaman durcaksın :D

ESP Ltd Eclipse Custom LH EMG 81-85
mehmet328

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 1:44:57 

oc içinsoğutma lazım bunu unutmayalım

SATILIK küçük ve büyük uygun fiyatlı akvaryumlar....

satılık D.O.D (danfoss komplu)

LİQİT SOĞUTMA İÇİN U.V SIVISI UYGUN FİYATA 1 LİTER İLE 1 TONA KADAR TEMİN EDİLİR...
Mad_Jak

23 Temmuz 2008; 11:22:52 

ben ilk overclock denememde ztn ekran kartı yoktu ekran 800x600 olmustu ekran kartı devreden çıkmstı galiba... reset attım geri geldi ama dier overclock denemelerimde öle bişi olmadı tekrar bide overclock yaptım bnmki nrml 540 dı 750 fln yaptım everestten baktım hala 55 derece gösteriodu.. olmadımı ? bide çok ısınırsa default yapcam mrk etmeim ii bi soutucu alınca yükseltirim baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 23 Temmuz 2008; 11:23:07 >

metrixcafe

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 15:31:43 

bence o.c yapma sen kalsın. biraz bilgi edin . forumda çok konu var oku eyle , öyle konu aç.
mesele 8600 dan 8800 e çıkarmı? bunu demişsin ya ondan böyle dedim. yoksa amacım kimseyi rencide etmek değil. sistemine yazık olmasın yani.

Mad_Jak

23 Temmuz 2008; 15:38:28 

yani ben 8800 ün performansına çıkarmı annamında söledim. yoksa öle bişi olması imkansız olduunu bnde bliorum.

*AXI*

24 Temmuz 2008; 17:48:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_Jak

yani ben 8800 ün performansına çıkarmı annamında söledim. yoksa öle bişi olması imkansız olduunu bnde bliorum.

cevap verıyorum

CIKMAZ

cıkamaz

oyunlarda fark edemıyecegın bı artıs olur sadece

testlerde de bıraz puan farkı

eski nick: alwayscarisma
daha eski nick: sin_an :D

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Ekran Kartı >> GPU (ekran kartı) ma overclock yapmak istiyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar