v.s v.s arkadaşlar şöyle bi bakınca tek eksik (nerdeyse yani) ekran kartı gibi tahminen arkadaşlar ekran kartını kaça veririm bilgisayarcıya bilmiyorum ama 50-60 olsa üzerine bi 100-150 arası koyma imkanım var bana ne öneirirsiniz hangi kartı yani uzun lafın kısası şu meşhuuuur CRYSİS i oynamak istiyorum
önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
***intel core 2 duo e6550 ***msı g31 anakart***(PC min TEK EKSİ YANI) msı nx6600 gt***2*1 gb kingston ram***19 inç philips***TRUST SCROLL MULTİMEDİA KEYBOARD KB-2200***120 gb İDE hdd***a4 tech 636 ma webcam (bence en iiiisi)***asus modem ***
Bilgisyarcı o karta fazla para vermez. Mümkünse elden satmaya çalışın. 40-50 YTL civarında bir para edecektir. Üzerine koyacağınız 150 YTL ile birlikte bütçeniz 200YTL ediyor. Bu fiyata da alabileceğiniz en iyi ekran kartı 8800GT dir ve Crysis'i oynatmak için gayet yeterlidir.
8800 gt eski gibi ama bi 8800 gt ,8800 gt dir demi arkadaşlar bi zamanlar sallıyordu piyasayı hem crysis i de güzel oynattığına göre piyasadaki tüm oyunlar yüzde 98 oranında full ayarlarda oynatır gibi geliyor bana bu bir ikinci si atinin sürücü problemleri olduğunu duymuştum yani bunca para verip aldığımız bi ekran kartında driver yüzünden cıkacak bi tatsızlık baya can sıkar diye düşünüyorum.
yani hiç ati kulllanmadım ama bildiğim kadarıyla nvidia oyunlarda daha üstün ati kullanan tanıdıklarım varda ordan biliyorum yedek tutma olayınada değinecek olursam zaten onboard ekran kartı var gerek yok sanırsam ama yinede fena fikir değil gibi ;)
bu arada üzerine biraz daha para koyarsan demişsiniz 8800 gt 512 mb ile hd4850 nin fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim
***intel core 2 duo e6550 ***msı g31 anakart***(PC min TEK EKSİ YANI) msı nx6600 gt***2*1 gb kingston ram***19 inç philips***TRUST SCROLL MULTİMEDİA KEYBOARD KB-2200***120 gb İDE hdd***a4 tech 636 ma webcam (bence en iiiisi)***asus modem ***