Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LCD televizyon alacağım. Hangisi? (Yoksa Plazma mı?)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LCD televizyon alacağım. Hangisi? (Yoksa Plazma mı?) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gerilla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2008; 23:00:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar en fazla 2500 ytl bütçem var. Lcd televizyon almayı düşünmüyorum. Teknik özellikler hakkında çok fazla da araştırma yapmadım, araştırmaya yeni başlayacağım ama 40 yada 42 inç boyutlu almayı düşünüyorum. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim. Lcd alırken hangi özelliklerin üstünde durmalıyım. Çözünürlük ne olmalı? İzlediğim bir programda uzmanın birisi plazma da alabilirsiniz dedi iyice kafam karıştı. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar? Kullanan arkadaşlar bu işten anlar diye düşündüm. Şimdiden çok teşekkürler....

http://www.bilmeli.com
murat1968

22 Temmuz 2008; 23:05:30 

O fiyat ve 40 inch için size tavsiyem Sony 40D3500 ya da 40D3550 olacaktır.(Aynı televizyonlar zaten sadece kasasında ufak tefek rütuş var)

m@ni@c67

23 Temmuz 2008; 0:38:51 

arkadaşım ben ne LCD ne de plazma kullanıcısı değilim. İşin uzmanı hiç değilim.
Bazı durumlara göre bu sene sonunda belki alabilirim, o yüzden uzun süredir bu forumları takip ederim.
Ama sen yanlış yerden başlamışsın...
Önce ne için alacağına karar ver.. LCD/plazma ne için alacaksın. Ne ile izleyeceksin yani kaynağın ne (uydu??)?
Normal yayın için mi?? DVD mi? Blu-ray mi? PS3 mü?
sonra LCD/plazma tercihine gel. sonra da marka ve model.

Gerilla

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Temmuz 2008; 2:58:18 

Açıkçası ailem için alıyorum. Film ve TV izlemek için. HD uyumlu uydu alıcımız yok. Kablolu TV yayını var, belki ileride dijitürk de olabilir. Pc'ye bağlamak vs. gibi bir hevesim de yok. Sadece normal yayın yapan kanalları izlemek için alacağım. Ancak Hd desteğinin olması da ileriki zamanlar için iyi olur diye düşünüyorum. Bir de hemen yarım saat içinde üstünkörü, küçük bir araştırma yaptım bikaç tane ürüne baktım. aşağıda linklerini veriyorum. Sizce Bu ürünler tercih edilebilir mi? Eğer bu konuda yardımcı olacak şeyler yazılırsa belki diğer alacak olanlar da bu konudan faydalanabilirler diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152436&productid=evsamle40a451

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152437&productid=evsonykdl40d3500

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152451&productid=evtos40av500

http://www.bilmeli.com
m@ni@c67

23 Temmuz 2008; 8:55:49 

Sadece film ve TV içinse ve hele kablolu yayının varsa bence plazma almanda yarar var.
Ama kablolu yayından çok fazla bir şey bekleme.
Zaten normal yayınları izlemek için yapılmamış olan LCD ve plazmadan kablolu da zor tatmin olursun.
Ama yeni teknoloji, az yer kaplasın diyorsan alabilirsin.(CRT yerine).
Forumda bu tarz çok konu var. Arama yapıp bakabilirsin.
Pazma için f/p panasonic 42px80e bakabilirsin.
Diğer arkadaşlar da yorum yazacaktır.

blade_17

23 Temmuz 2008; 15:48:32 

BENİM TAVSİYEM PLAZMA TV DİR.KABLOLU TV DE LCD İZLENMEZ EN AZ DİGİTURK UN OLUCAK PLAZMA DA PANASONİC VE YA PIONEER DERİM.PANASONİC 42PV 80 3200 YTL LİSTESİ SATIŞI VAR .

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LCD televizyon alacağım. Hangisi? (Yoksa Plazma mı?) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar