Bu mp3 çaları almaya karar verdim. Ses kalitesi? Yüksekliği(kötü diye çok söylenti var da o yüzden.)Bir de otobüs yolculuğu filan fazla yapmayacağım için çok yüksek seviyede olmasına gerek yok. Kullanım rahatlığı. 60 ytl bütçem var.O yüzden ne dersiniz.Almalı mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Philips ten uzak dur derim .... ne aldıysam philipsten 1 aydan fazla kulllanmadan atıyorum... yinede sen bunu kullanırsın belki uzun zaman ama memnun kalmassın hiç... uzak dur... minton dan uzak dur... orite tan uzak dur .. pirana dan uzak dur .... bunlar pazar malından farkı olmayan markalar.... benden demesi sonra çok pişman olursunuz... tavsiyem creative in 60-70 liralık 1 gb mp3 playerlarını araştır biraz onlardan al sana uyar ve uzun ömür+ses kalitesi( ses kalitesi ses yüksekliğinden 10 kat daha önemli) +ses yüksekliğide fazla taş gibi alet ... ama yinede sen bilirisin ... saygılar
bugün nt'de trekstor i.beat xtension diye bir mp3 çalar vardı. Trekstoru iyi diye duyduğum için(organix,cebrax) bir size sorayım dedim.Fiyatı 50 ytlimiş. Ne diyorsunuz.