arkadaşlar kısmetse yakında z2300 alıcam.ama geçenlerde z5500 ü deneme fırsatım oldu.z2300 de iyi ama bu maymun iştahım z5500 almaya zorluyo beni.alıcam almasına ama ortada laptop sahibi olma gibi bir engel var.sizce z5500 le laptopta verim alabilmek için neler yapılmalı.sadece yeterince kaliteli ve yüksek ses versin yeter.efekt vs. bu gibi şeyler beni ilgilendirmiyor.toshiba satellite pro-m70 laptop sahibiyim.bu modelde z5500 le tatminkar verim almam için ne gibi eklentiler yapmam lazım.masrafı ne kadar olur sizce.lütfen biri beni aydınlatsın,teşekkür ederim.
arkadaşlar kısmetse yakında z2300 alıcam.ama geçenlerde z5500 ü deneme fırsatım oldu.z2300 de iyi ama bu maymun iştahım z5500 almaya zorluyo beni.alıcam almasına ama ortada laptop sahibi olma gibi bir engel var.sizce z5500 le laptopta verim alabilmek için neler yapılmalı.sadece yeterince kaliteli ve yüksek ses versin yeter.efekt vs. bu gibi şeyler beni ilgilendirmiyor.toshiba satellite pro-m70 laptop sahibiyim.bu modelde z5500 le tatminkar verim almam için ne gibi eklentiler yapmam lazım.masrafı ne kadar olur sizce.lütfen biri beni aydınlatsın,teşekkür ederim.
kardeş yüksek sesi bilmem ama kaliteli ses diyorsan logitech uygun bir marka değil
intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi platinium fatal1ty championship, jamo i300, lg double layer dvd rw
adam kaliteli ses diyor okumuyorsun herhalde. z-5500'ün müzikalitesinin düşük olduğunu birçok insan kabul ediyor. kullananlar bunu bilerek aldığını söylüyor. bende hangi amaçla aldığını onun için soruyorum. senin gibi kuru kuruya z-5500 deyip fanatiklik yapmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 26 Temmuz 2008; 0:07:40 >
intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi platinium fatal1ty championship, jamo i300, lg double layer dvd rw
bende aego fanatikliği yapmıyorum,kaldıkı z5500 fanatikliği yaptığımda yok ama yüksek ses konusunda Z5500 kadar iyiside yok,kaliteye gelince kaliteli bi ses kartıyla o kusruda bertaraf edilebilio,bu dediğimde yazılıo,okumuşsundur muhakkak kaldıkı Z2300den Z5500e geçmiş demekki yüksek ses daha ağır basıo...arkadaşın yazısında ne A5 var ne de aego M,malum kalitede en iyi bunlar...
bende aego fanatikliği yapmıyorum,kaldıkı z5500 fanatikliği yaptığımda yok ama yüksek ses konusunda Z5500 kadar iyiside yok,kaliteye gelince kaliteli bi ses kartıyla o kusruda bertaraf edilebilio,bu dediğimde yazılıo,okumuşsundur muhakkak kaldıkı Z2300den Z5500e geçmiş demekki yüksek ses daha ağır basıo...arkadaşın yazısında ne A5 var ne de aego M,malum kalitede en iyi bunlar...
aego sözcüğünü ilk sen kullandın. cevabına göre logitech veya aego diyecektim. yüksek sesi kaliteli ses sanıyorsa yanıldığını da ayrıca belirtecektim. bunun neresi fanatiklik. senin gibi kuru kuruya direk marka ismi vermeyecektim. iyi bir ses kartı elbette daha olumlu sonuçlar verecektir. AMA BU LOGITECH'IN UYDULARINDAKİ FUKARALIĞI GİDEREMEYECEKTİR. HİÇ BİR ZAMAN AEGO VEYA A5 GİBİ OLAMAYACAKTIR. aego veya a5 adamlar hi-fi üreticisi bırak da müzikalitesi logitechten üstün olsun.
müzikalitesine lafım yok,demedim zaten,yüksek ses yok,istenilen kadar,zaten kaliteli bi ses kartıyla Z5500 kişiye yetecektir,o 20 kiloluk woofer kapatır tiz ve mid kusurlarını
yüksek sesinin olmadığını nereden biliyorsun. sen logitechi sonuna kadar açabiliyor musun. seste yükseklik sonlardaki kriterlerdendir ayrıca daha bunu bile bilmiyorsun.
arkadaş da kuru kuruya bas dinlemek istiyorsa hiç düşünmeden alsın z bilmem kaçı....
sence 5500 kadar yüksek ses verebiliomu,her iki ürünüde dinledim biliorum,Z5500 mağazaya canlı yayın yaparken aegonun sesi arka standa anca ulaşıodu,ve Z5500 boots olarak daha sonlara ulaşmamıştı
z-5500 kadar yüksek ses vermiyor o kadar yüksek sese gerek de yok ev ortamında. disko işletiyorsan bilemem. yüksek seste logitechin aegoyu geçmesi bir anlam ifade etmiyor ama, aegonun ses kalitesinin yüksek olması kaliteli bir ses dinlemek biri için çok şey ifade ediyor.