msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

mehmeto001 -> msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (22 Temmuz 2008; 22:42:21)

msnde sesli konuşma yapmak istiyorum.Fakat karşı tarafın sesi bana geliyor benim sesim ona gitmiyor.benim bilgisayarımdan cıkan msn uyarı sesleri (birisi oturum açınca çıkan ses) karşı taraftaki kişi duyabiliyor ama benim sesimi duyamıyor.yardımcı olun lütfen...[sm=s18.gif]

ibexbilisim -> Cevap: msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (23 Temmuz 2008; 0:30:55)

Xp yüklüyse ona göre anlatıcam. Sağda en alttaki işaretlerden hoperlör işareti (kırmızı olanına) çift tıkla. mikser-mikrofon (yanında 2 nokta var ona tıkla)-mikrofon arttırmanın yanındaki kutuyu tıkla ok sonra ok çık ve dene mikrofonunu

mehmeto001 -> Cevap: msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (23 Temmuz 2008; 1:07:35)

sag alt köşede öyle kırmızı bir simge yok.bildigin siyah haporlör var.çift tıklayıncada ses ayarları cıkıyo.bende realtekac97 audio var

FAQ -> Cevap: msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (23 Temmuz 2008; 9:55:51)

quote:

Orjinalden alıntı: mehmeto001

msnde sesli konuşma yapmak istiyorum.Fakat karşı tarafın sesi bana geliyor benim sesim ona gitmiyor.benim bilgisayarımdan cıkan msn uyarı sesleri (birisi oturum açınca çıkan ses) karşı taraftaki kişi duyabiliyor ama benim sesimi duyamıyor.yardımcı olun lütfen...[sm=s18.gif]

Ses kartın onboard mu ? Eğer onboard ise arkada 3 tane ses girişin vardır büyük ihtimal. Oradaki sıralamada mikrofonu büyük ihtimal yanlış girişe sokmuşsundur. Onları kontrol etmeni öneririm.

mehmeto001 -> Cevap: msn de mikrofonla konuşamıyorum.. (23 Temmuz 2008; 11:54:52)

arkada . . .
. . . bu şekilde girişler var.mikrofonun ucunun rengi pembe.2 tane pembe giriş var orda ikisine de taktım olmadı...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.203125