arkadaşlar önümüzdeki kış inşallah bir bebek beklediğimiz için evime bir klima daha almaya karar verdim. günlerdir bir yandan bu forumdaki değerlendirmelerinizi okuyor, bir yandan elimdeki broşürleri inceliyor ve bulunduğum yerlerdeki bayilerden fiyat alıyorum... artık topu size atıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum... seçeneklerim şunlar:
öncelikle fa35'in fiyatını bilmiyorum ama peşinde en az 2200 gibi bir fiyat alacağımı tahmin ediyorum...
hal böyle iken sharp bana çok daha mantıklı geliyor. elektrik sarfiyatı yere göğe sığdırılamayan daiseikai'den daha bile iyi... sanırım sharp için aldığım fiyat da baya iyi... fa35'in değerleri çok güzel ama sharp ile arada tahminim 500 ytl gibi bir fark olacak; bu farka değer mi?...
evet arkadaşlar artık bıçak kemiğe dayandı, iyice bunaldım bu işten... lütfen tavsiyelerinizi sebepleriyle beraber yapın. yardım edin bu memur kardeşinize!
Merhaba, bebek odası için olacaksa tabiki filtreleri çoook önemli.Sharpın plasmacluster ı havadaki bakteri vs etkili şekilde filtreliyormuş.Ayrıca havanında kalitesini baya artırıyormuş.Sharp olabilir bence ama Panasonicte çok iyiymiş.Bende uzun zamandır klima araştırıyorum.Dün panasonic distribütörü ile görüştüm ve Panasonicte inverterde karar kıldım.Özellikleri itibari ve kalitesi itibariyle alınması gerekir diye düşünüyorum.Isıtması güçlü ve ekonomik.size kolay gelsin.
bence abi sen hiç düşün me inverter bosch kilma al biran önce hem ekonomik hem kaliteli bölesini kaçırma derim a sınıf enerji sessiz çalışır yani bosch en düşük kliması bile bi fısıltıyı andıdır sana tavsiye ettiğim klimaya bi bak ben ce yeni bebek dion bak hem havayı temizlio aradığın her yer bosch da kendim kullanıom kibaşkalarına tavsiye ediom kadı kızında kusur olur unutma