Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
üstatlardan ve kullanıcılardan tavsiye!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> üstatlardan ve kullanıcılardan tavsiye! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fulemars

22 Temmuz 2008; 22:34:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar önümüzdeki kış inşallah bir bebek beklediğimiz için evime bir klima daha almaya karar verdim. günlerdir bir yandan bu forumdaki değerlendirmelerinizi okuyor, bir yandan elimdeki broşürleri inceliyor ve bulunduğum yerlerdeki bayilerden fiyat alıyorum... artık topu size atıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum... seçeneklerim şunlar:

btu kapasite
max/nom cop sarfiyat içses aldığım fiyat

1. sharp ayxp12 fr 20470 6.0 4.2 3.88 1.03 29 1700

2.tos.daiseikai 13skvr 19900 5.8 4.2 3.89 1.08 26-28 2000

3.mit.electric fa35va 20700 6.0 4.0 4.02 0.99 22-29 ?

(ısıtma öncelikli alacağımdan ısıtmadaki değerleri yazdım)

şimdii...

öncelikle fa35'in fiyatını bilmiyorum ama peşinde en az 2200 gibi bir fiyat alacağımı tahmin ediyorum...

hal böyle iken sharp bana çok daha mantıklı geliyor. elektrik sarfiyatı yere göğe sığdırılamayan daiseikai'den daha bile iyi... sanırım sharp için aldığım fiyat da baya iyi... fa35'in değerleri çok güzel ama sharp ile arada tahminim 500 ytl gibi bir fark olacak; bu farka değer mi?...

evet arkadaşlar artık bıçak kemiğe dayandı, iyice bunaldım bu işten... lütfen tavsiyelerinizi sebepleriyle beraber yapın. yardım edin bu memur kardeşinize!

loko

23 Temmuz 2008; 0:10:02 

Merhaba,
bebek odası için olacaksa tabiki filtreleri çoook önemli.Sharpın plasmacluster ı havadaki bakteri vs etkili şekilde filtreliyormuş.Ayrıca havanında kalitesini baya artırıyormuş.Sharp olabilir bence ama Panasonicte çok iyiymiş.Bende uzun zamandır klima araştırıyorum.Dün panasonic distribütörü ile görüştüm ve Panasonicte inverterde karar kıldım.Özellikleri itibari ve kalitesi itibariyle alınması gerekir diye düşünüyorum.Isıtması güçlü ve ekonomik.size kolay gelsin.
aydınlımerve
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2008; 13:41:39 

bence abi sen hiç düşün me inverter bosch kilma al biran önce hem ekonomik hem kaliteli bölesini kaçırma derim a sınıf enerji sessiz çalışır yani bosch en düşük kliması bile bi fısıltıyı andıdır sana tavsiye ettiğim klimaya bi bak ben ce yeni bebek dion bak hem havayı temizlio aradığın her yer bosch da kendim kullanıom kibaşkalarına tavsiye ediom kadı kızında kusur olur unutma
onboardx

24 Temmuz 2008; 13:50:32 

panasonic,mitsubishi,sharp bu 3 markanın klimaları oldukça kaliteli.ben öncelikle sharpı seçerdim.

4280XA
aydınlımerve
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2008; 16:04:51 

bütçe yeterliyse tabi mitsubişi ama hem kaliteli hem ekonomik diyosan boschdan şaşma abicim oke
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> üstatlardan ve kullanıcılardan tavsiye! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD3870 ICEQ3 Turbo@980MHz
HISin hız aşırtılmış olarak gelen HD3870inin sınırlarını zorluyoruz.
HIS Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan ABA ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir