arkadaşlar kardeşimin bilgisayarında bir sorun oluştu, filmlerde ses var görüntü yok , media playerde , gomplayerde farketmiyo hepsi aynı ve tv kartının kendi programı olan avertv de de sonuç aynı yanlızca progdvb denilen programda tv izleyebiliyor geri kalan hiç birinde görüntü yok...
programları kaldırıp geri kurduk , tv kartını ve ekran kartını söküp taktık ( ne işe yarıyacaksa) ama sonuç değişmedi .. böyle bir şey başına gelen varsa ve çözümünü biliyorsa lütfen yardım , bu arada kardeşim ankarada ben istanbulda telefon ile ona yardımcı olmaya çalışacam..
k-lite kodec yüklü zaten , benim tahminim k-lite kodecten farkında olmadan bir yerinden ayar değişikliği yaptı şimdi de işin içinden çıkamıyor. programı kaldırıp tekrar yüklemek de işe yaramıyor herhalde ayarlar biryerlerde saklı duruyor ,, k-lite kodec de ayarları sıfırlama gibi resetleme gibi bir yer var mı acaba ? varsa o işimizi görür diye düşünüyorum ... yardım
regedit ten falan sil k-lite yi böyle bişey yüzünden formata gerek yok. en son çare format tabi de. ara tara k-lite nerde ne varsa sil. sonra tekrar kur.