Bu kampanya ne zaman bitiyor. Sanırım nisandan beri 100 kontor yükleyince her yöne bir kontör olarak konuşuyoruz. Evet arkadaşlar bu kampanya ne zaman bitiyor.
Bitince birfiyat tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Ama şu anki hakkımı da sonuna kadar kullanmak istiyorum:)
Tahminen haziran sonu kontör yüklediğin için 1 kontöre aramaya devam edebiliyorsun. Temmuzun sonu ağustosun başı gibi aramaların tarifenden ücretlendirilmeye başlıcak. Haziran kaçta kontör yüklediğsen 30 gün eklersen son kez 1 kontöre konuşabileceğin günü bulabilirsin. Tekrar kontör yüklemende ise 1 kontöre konuşma hakkı tanınmayacaktır.
Tahminen haziran sonu kontör yüklediğin için 1 kontöre aramaya devam edebiliyorsun. Temmuzun sonu ağustosun başı gibi aramaların tarifenden ücretlendirilmeye başlıcak. Haziran kaçta kontör yüklediğsen 30 gün eklersen son kez 1 kontöre konuşabileceğin günü bulabilirsin. Tekrar kontör yüklemende ise 1 kontöre konuşma hakkı tanınmayacaktır.
evet haklısın..ben 28 haziranda yüklemiştim ve hala her yöne 1 kontor kampanyam devam ediyor..son 5 günüm yani