İkinci el mesajı:2810
Katılım zamanı: 3 Eylül 2006; Şehir: Antalya Durum: Forumda değil
22 Temmuz 2008; 21:29:50
Arkadaşlar ürünlerime göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. Duymuş olduğunuz bu güven beni çok mutlu etti.
Ürünler bana ilk teklif edildiğinde ürünleri beğendim ve cûzi bir kârla forumdaki arkadaşlar ile paylaşacağımı; bundan hem benim hem arkadaşların kârlı çıkacağını düşünerek 5 adet numune temin ettim. Sandığımdan çok kısa sürede büyük ilgi oluştu, elimdeki numuneler bitti fakat satıcı ile adetlice almak için pazarlığa oturduğumda ne yazık ki fiyatı arttırdı. Kabul etmek istemeyeceğim şartlar öne sürdü. ( ticaretin cilvesi işte) bu durumda ne yazıkki satış durmuştur. Şu an için mümkün görünmüyor, fakat 20 ytl den almaya razı arkadaşlar varsa bana pm yolu ile bildirsinler. Yeterli sayıya ulaşırsa bu talepler belki yeniden pazarlığa oturabilirim. Aslında 20 ytl çok olmasada bu kulaklık için beni en çok rahatsız eden bu kulaklıkları alabilmek için başka kulaklıklarıda almak zorunda olmam.
Bu ilanda şimdi onlarıda tanıtıp fikirlerinizi alacağım ve buna göre talebimi şekillendireceğim. Benden alışveriş yapan ve beni bu konuda gayretlendiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Panasonic RP-HT455 Ev Sinema Kulaklığı
Ürün Açıklaması
Ürün orijinal açılmamış ambalajındadır.Dünya elektronik devi Japon Panasonic markalıdır.Ürün kesinlikle %100 orijinal (gerçek) Panasonic, orjinallik konusunda her türlü garantiyi veriyorum!!!
Ergonomik dizaynı ile rahatlık,40mm bass hoparlör çapı ve patentli XBS® Extra Bass Sistemi ile mükemmel ses kalitesi ve tam 5 metre kablosu sayesinde sinema sistemlerinde kullanım imkanı sunar.Extra rahat süngeri ve 24 ayar altın kaplama jackları malzeme kalitesinin de göstergesidir.
ABD'de saygın sitelerden tam not alan bu üst kalite ürünü ABD satış fiyatının bile altında bir fiyatla size sunuyoruz.Bu ürün sade ve sadece ABD'de satışa sunulmak üzere satışa çıkarılmıştır.Ürün ABD'den getirilmiştir ve bu nedenle garantisi sadece ABD'de geçerlidir.
Teknik Özellikler #Ev Sinema Sisteminde Kullanmak için Ses Ayarlama Üniteli 5 Metre Kablo #Mute Switchi #Rahat Kullanım için Ergonomik Dizaynlı Çift Head-band ve Süngerli Ear-pads #XBS® Extra Bass Sistemi #Dj Tipi Tek Taraflı Kullanım İmkanı #40 mm Hoparlör Çapı #10 Hz - 27 kHz Frekans Yanıtlama #Güç Kapasitesi - 1000 mW #24 Ayar Altın Kaplama 3.5 mm ve 2.5 mm Jack #5 Metre Kablo
Arkadaşlar gerek kullanmak, gerek dükkanınızda satmak, gerekse hediye etmek için alabilirsiniz. Ürün gerçekten çok kaliteli. Bunu sadece resimlerden değil elinize geçtiğinde çok daha iyi anlayacaksınız. Elimde adetli var.
Fiyatı:15 ytl.
Pazarlık kesninlikle yok arkadaşlar. Bu fiyata böyle bir ürün de her zaman denk gelmez, değerlendirenler için ne mutlu.
Ürünler anlaşmalı kargo ile daha uygun fiyatla adresinize teslim gönderilir.
JVC HAL50S Silver
Ürün Açıklaması
Ürün orijinal açılmamış ambalajındadır.Dünya elektronik devi JVC markalıdır.Ürün kesinlikle %100 orijinal (gerçek) JVC, orjinallik konusunda her türlü garantiyi veriyorum!!!
JVC lightweight and foldable stereo headphones Earphones offer simple and stylish design suitable for digital audio players A/V accessory has 30mm neodymium drivers Lightweight and foldable design for maximum portability Frequency response:18Hz-22kHz Cord length: 4.9 feet Weight 1.62 ounces Frequency response: 18-22,000 Hz Available in silver color option 3.5 inches wide x 8.5 inches high x 3.5 inches deep Fiyatı:10 ytl.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral_ -- 25 Temmuz 2008; 23:07:27 >