arkadasım bugun ben capıtolun orda teleservis die biyere gittim adam 25 ytleye atarım dedi ama telefonun kitlenme riski varmıs %1 bende pahalı buldum evde atarım dedım :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahicocuk -- 22 Temmuz 2008; 21:32:35 >
yaa beler ben yurtdısında nokia 6500 slide getittirdim tr dil seçenegi yok vede in. olarak bisi anlamıom buna tr menü nası atabilirim ?
Kardeş öncelikle ayarlarlar dan dil kısmına bak İngilizce seçili olabilir..türkçe varsa türkçe yap oda olmazsa versiyon atman lazım
The JoKer 3.2 Megapixel Cyber-Shot CameraIKırmızı göz düzeltmeIOtofocus IBestPic™IDijital zum - 16x'e kadarIGörüntü dengeleyiciIBluetooth™ stereoI (A2DP) Medya çalarI 3Boyutlu oyunlarIGerçek zamanlı videoIVee Daha Birçok şey Sony Ericsson K810i My Phone:)
yaa beler ben yurtdısında nokia 6500 slide getittirdim tr dil seçenegi yok vede in. olarak bisi anlamıom buna tr menü nası atabilirim ?
Kardeş öncelikle ayarlarlar dan dil kısmına bak İngilizce seçili olabilir..türkçe varsa türkçe yap oda olmazsa versiyon atman lazım
yok kardesım baktım sadece ing. fransızca ve arapca var baska yok versıon nası yukseltcem ?
Kardeş Nokia 6500 slide topiğinde 12.sayfada alternative bu konu hakkında bilgi vermişti.. Fakat daha önce hiç versiyon yükseltmediysen denemeni önermem..Götür bir telefoncuya 10 dk da yükseltsin..
The JoKer 3.2 Megapixel Cyber-Shot CameraIKırmızı göz düzeltmeIOtofocus IBestPic™IDijital zum - 16x'e kadarIGörüntü dengeleyiciIBluetooth™ stereoI (A2DP) Medya çalarI 3Boyutlu oyunlarIGerçek zamanlı videoIVee Daha Birçok şey Sony Ericsson K810i My Phone:)
yok kardesım baktım sadece ing. fransızca ve arapca var baska yok versıon nası yukseltcem ?
Kardeş Nokia 6500 slide topiğinde 12.sayfada alternative bu konu hakkında bilgi vermişti.. Fakat daha önce hiç versiyon yükseltmediysen denemeni önermem..Götür bir telefoncuya 10 dk da yükseltsin..
kardesim
1.daha önce hiç yapmadım
2.teleservise goturdum 1 1.5 saat surer dedı tr yapmak sen 5 10 dk demisin hangisi doğru :D
ben versıyon yuklerken N80 yaktım arkadasın dedıgı gıbı işlem kısa hem 1 saat beklemekten bırsey cıkmaz bıraz cep telefoncuları arastırın daha uygunları da cıka bılır (25 lıralık joistik i 10 lıraya degıstıren yer bulmustum )
Türkçe yazılım yüklemek için öncelikle telefonun product code unu değiştirmeniz gerekiyor..bunun için Nemesis Service Suite adlı programı indirip kurmalısınız..İşlemi nasıl yapacağınız aşağıdaki linkte mevcut...
valla bendede 6500 slide var türçeydi bi kaç sorundan dolayı araştırdım versiyon yükselttimkendim ama tel şimdi türkçe olmuyo menüsü gitti napcam bilmiyorum.inş düzelir
Nemesis Service Suit programıyla önce telefonun product kodunu değiştireceksin.(TR product kodunu yazacaksın) Sonrada versiyonu atınca TR dil desteği gelecek.Yanlız versiyon atma azda olsa riski var.Ayrıca süre olarak taş çatlasa 15-20dk sürer.