Bence önemli olan Nokia'nın Türkiye'de fabrika falan açması degil de bizim bu teknolojileri uretebilecek, pazarlayacak yeterliliğe erişmemiz.Bizim de bir Nokia'mızın olması.Diğer arkadasların dedigine de katiliyorum Çin de kendi açılarından maliyetleri dusuk oluyor tabiiki.Turkiye'de de inanılmaz fiyatlara satıslarını yapıyorlar.
Açması ıcın bı neden yok tr de acsa urettıgı urunu satacak kıtle bulamaz (kı cog kısı 2.el kullanıyor ve hala 3310ları kullananlardanız ) Acsa bıle urunu baska pazarlara satması cok pahalı hale gelıcektır bence
Bence de açmaz.. Pazar olarak çok büyük bir pazar payı yok Türkiyede. (diğer ülkelere göre) Maliyet olarak da zaten diğer ülkelerden çok yüksek bir seviyemiz var. Avrupada açarsa Romanya-Ukrayna gibi ülkelerde Asyada açarsa da Çin-Malezya gibi ülkelerde açar.. Türkiye'de elektronik üretim fabrikası hayaldir bence..
Şu anki koşullar göz önünde bulundurulduğunda sanmıyorum.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bence de açmaz.. Pazar olarak çok büyük bir pazar payı yok Türkiyede. (diğer ülkelere göre) Maliyet olarak da zaten diğer ülkelerden çok yüksek bir seviyemiz var. Avrupada açarsa Romanya-Ukrayna gibi ülkelerde Asyada açarsa da Çin-Malezya gibi ülkelerde açar.. Türkiye'de elektronik üretim fabrikası hayaldir bence..
Türkiye en iyi pazarların başında geliyo bi araştırma yapılmıştı sanırım türkiyede bir kişi senede 3 telefon mu ne değişyormuş,maliyete bişey diyemem ama Türkiyenin nüfusunu 70 milyon sayarsak 35 milyon genç ve erişkin var bunların en az 15 milyonu nokia kullanıyor