3870X2 Sorunsuz driver yok mu? (çift GPU) 1-Kartı kullanan arkadaşlar hangi sürücü varsyonunu kullanıyorsunuz? 2-Standart ayarlarda 3dm2006da kaç puan alıyorsunuz?
Lütfen paylaşalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 22 Temmuz 2008; 20:18:20 >
Bir tane 3870x2 ile 19000 alıyorum. En güncel sürücüleri atinin sayfasından indirebilirsin, yüklemeden önce eski sürücüleri sil, registery clean yap(cclean ile yapılabilir), driver cleaner programını kullan, bi daha restart at sonra yükle.
Burda 3870x2 nin sürücü problemlerinle uğraşırken bu karşılaştırma mesajına hiç gerek yoktu bence 3870x2 nin zaten düşük puan aldığını buraya yazanlar biliyo.sağlam bir sürücü olsa 3870x2 o karta fark atıcaktır zaten...
MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D
Burda 3870x2 nin sürücü problemlerinle uğraşırken bu karşılaştırma mesajına hiç gerek yoktu bence 3870x2 nin zaten düşük puan aldığını buraya yazanlar biliyo.sağlam bir sürücü olsa 3870x2 o karta fark atıcaktır zaten...
O da sonucun düşüklüğünü vurgulamak ve şaşkınlığını belirtmek için sonuç koymuş zaten. Tatmin için değil.
Bu arada, 2.4 GHz Q6600 ile 3DMark yapılır mı? Kasın biraz, öyle sonuç koyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 23 Temmuz 2008; 6:08:07 >
ben sizlere ATI catalyst değil sürücüsüz kullanmanızı öneriyorum.sürücüler ekran kartını frenler.sürücüsüz ekran kartı deli manyak gider.benim amca oğlu sürücüsüz 7600gs ile 3d mark 2006 dan 14k aldı inanmayana SS gönderirim kapak olur.sürücüsüz kullanmak çok basit:denetim masasına girin,ordan çıkın.sonra bilgisayarıma sağ tıklayın,aygıt yöneticisine girin.ekran kartın üzerine sağ tıklayın,çıkan seçeneklerden" bu aygıtımı sürücüsüz kullanmak istiyorum" seçeneğine basın.eminmisiniz diye sorarsa eveti tıklayın.sonra restart atın,sonra bi daha tın.sonra biosa girin ve hiçbişeyi karıştırmadan çıkın.sonra açın bilgisayarı bakın fpsler 100den aşağı düşüyormu,ben denedim %100 çalışıyor en iyi yol bu boşuna para harcamayın
ben sizlere ATI catalyst değil sürücüsüz kullanmanızı öneriyorum.sürücüler ekran kartını frenler.sürücüsüz ekran kartı deli manyak gider.benim amca oğlu sürücüsüz 7600gs ile 3d mark 2006 dan 14k aldı inanmayana SS gönderirim kapak olur.sürücüsüz kullanmak çok basit:denetim masasına girin,ordan çıkın.sonra bilgisayarıma sağ tıklayın,aygıt yöneticisine girin.ekran kartın üzerine sağ tıklayın,çıkan seçeneklerden" bu aygıtımı sürücüsüz kullanmak istiyorum" seçeneğine basın.eminmisiniz diye sorarsa eveti tıklayın.sonra restart atın,sonra bi daha tın.sonra biosa girin ve hiçbişeyi karıştırmadan çıkın.sonra açın bilgisayarı bakın fpsler 100den aşağı düşüyormu,ben denedim %100 çalışıyor en iyi yol bu boşuna para harcamayın
İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim.Dediğin doğru olsa bile bu kart sürücüyle zor çalışıyor zaten, sürücüsüz kimbilir ne olur.
Merak etme çok önceden sürücüsüz de denedim 79**lü puan aldım. Anlayacağın Sürücüsüz olmuyor. ************************************************************************************************** Mehmey328 Default ayarlarda kaç puan aldın. Bu aldığın puan 8.4 versyonumu? Hangi siteden indiridin? Monitör widescreen mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 23 Temmuz 2008; 18:31:25 >