Arkadaşlar Miele marka çam. makinesi almak istiyoruz bu markayı bilen bilir, fiyatları biraz yüksek ama evladiyelik olduğu heryerde kanıtlanmış. Acaba en uygun fiyati nerede bulabilirim? Doğubank piyasasından alsam daha uygun olur mu ve gerçek Miele garantisi veriyorlar mı?
En uygun Aşagıdaki linkte var ama siz belli bir Model arıyorsanız o siteyede bakabilirsiniz.Bu arada şuan bizim evde 30 yıl önce aldıgımız Miele çamaşır makinası kullanılıyor.Gerçekten evladiyelik bir ürün.Bende yeni bir Çamaşır makinası almayı düşünüyorum.Ama alacaksanız Milenin eski görünümlü Modellerini Tavsiye ederim.Yenileri çok iyide degil diye bilgi aldım. http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=marka_list&kat=22&marka_id=216&alt_kat_id=139
W1512 modeli bir aralar Tepe Home'da indirimdeydi. Ancak loko beyin de dediği gibi yeni modelleri ben de pek tavsiye etmiyorum. Özellikli bir cihaz olduğu söylemez. O fiyata daha özellikli bir cihaz alabilirsiniz.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Almanya'da yeğenim kullanıyor Miele orada da en kaliteli marka olarak 1. sıradaymış.
Miele W1512 modelinin yani en ucuz olanı sizce iyi midir? Diğerleri ile arasında fiyat olarak çok fark var neden bilmiyorum, 5 kg. kapasiteli olmasından olabilir mi?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Almanya'da yeğenim kullanıyor Miele orada da en kaliteli marka olarak 1. sıradaymış.
Miele W1512 modelinin yani en ucuz olanı sizce iyi midir? Diğerleri ile arasında fiyat olarak çok fark var neden bilmiyorum, 5 kg. kapasiteli olmasından olabilir mi?
Tşkr..
Dediğiniz gibi Almanya'da Miele ardından da AEG en meşhur cihazlardır. Miele'nin dayanıklılığına diyecek yok ancak program donanımı açısından rakiplerine göre biraz daha yetersiz kalıyor. Ayrıca kalabalık bir aileyseniz 5 kg'lık kapasite az gelebilir. Fiyat farkı da bundan kaynaklanıyor bence.
W1512 modeli bu aydan itibaren artık türkiye piyasasına girmeyecek. W1712 modeli onun bir üst modelidir. arasındaki farklar biri normal delikli çelik kazan diğeri ise mielenin buluşu olan petek çelik kazana sahiptir. Petek kazan çamaşırların ömrünü uzatır. W1512 modelini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Fiyat konusuna gelince, miele 2006 yılından beri acenta sistemiyle çalışmaktadır. Yani, ürün satışını miele müşteriye kendi yapmaktadır. Türkiyenin neresinden alırsanız alın fiyat aynıdır. Avrupadan alınmış veya doğubanktan alınan cihazlara garanti verilmemektedir. Miele hakkında daha detaylı bilgi isterseniz 444 11 22 numaralı telden bilgi alabilirsiniz.