Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En ucuz Miele Çam.Mak. nereden bulabilirim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> En ucuz Miele Çam.Mak. nereden bulabilirim? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NFY

22 Temmuz 2008; 19:53:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Miele marka çam. makinesi almak istiyoruz bu markayı bilen bilir, fiyatları biraz yüksek ama evladiyelik olduğu heryerde kanıtlanmış. Acaba en uygun fiyati nerede bulabilirim? Doğubank piyasasından alsam daha uygun olur mu ve gerçek Miele garantisi veriyorlar mı?

Tşkr..

.:NFY:.
Klondike

22 Temmuz 2008; 20:01:53 

tepe home'larda bazı modelleri indirimli oluyor.Fiyatlarını karşılaştırmak için bakılabilir.

loko

22 Temmuz 2008; 21:50:52 

En uygun Aşagıdaki linkte var ama siz belli bir Model arıyorsanız o siteyede bakabilirsiniz.Bu arada şuan bizim evde 30 yıl önce aldıgımız Miele çamaşır makinası kullanılıyor.Gerçekten evladiyelik bir ürün.Bende yeni bir Çamaşır makinası almayı düşünüyorum.Ama alacaksanız Milenin eski görünümlü Modellerini Tavsiye ederim.Yenileri çok iyide degil diye bilgi aldım.
http://www.evimizinherseyi.com/index.php?page=marka_list&kat=22&marka_id=216&alt_kat_id=139
afacan!

22 Temmuz 2008; 21:54:55 

W1512 modeli bir aralar Tepe Home'da indirimdeydi. Ancak loko beyin de dediği gibi yeni modelleri ben de pek tavsiye etmiyorum. Özellikli bir cihaz olduğu söylemez. O fiyata daha özellikli bir cihaz alabilirsiniz.

NFY

22 Temmuz 2008; 22:30:49 

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Almanya'da yeğenim kullanıyor Miele orada da en kaliteli marka olarak 1. sıradaymış.

Miele W1512 modelinin yani en ucuz olanı sizce iyi midir? Diğerleri ile arasında fiyat olarak çok fark var neden bilmiyorum, 5 kg. kapasiteli olmasından olabilir mi?

Tşkr..

.:NFY:.
afacan!

22 Temmuz 2008; 22:49:36 

quote:

Orjinalden alıntı: NFY

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Almanya'da yeğenim kullanıyor Miele orada da en kaliteli marka olarak 1. sıradaymış.

Miele W1512 modelinin yani en ucuz olanı sizce iyi midir? Diğerleri ile arasında fiyat olarak çok fark var neden bilmiyorum, 5 kg. kapasiteli olmasından olabilir mi?

Tşkr..

Dediğiniz gibi Almanya'da Miele ardından da AEG en meşhur cihazlardır. Miele'nin dayanıklılığına diyecek yok ancak program donanımı açısından rakiplerine göre biraz daha yetersiz kalıyor. Ayrıca kalabalık bir aileyseniz 5 kg'lık kapasite az gelebilir. Fiyat farkı da bundan kaynaklanıyor bence.

bazoo

9 Ağustos 2008; 15:49:27 

W1512 modeli bu aydan itibaren artık türkiye piyasasına girmeyecek. W1712 modeli onun bir üst modelidir. arasındaki farklar biri normal delikli çelik kazan diğeri ise mielenin buluşu olan petek çelik kazana sahiptir. Petek kazan çamaşırların ömrünü uzatır. W1512 modelini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Fiyat konusuna gelince, miele 2006 yılından beri acenta sistemiyle çalışmaktadır. Yani, ürün satışını miele müşteriye kendi yapmaktadır. Türkiyenin neresinden alırsanız alın fiyat aynıdır. Avrupadan alınmış veya doğubanktan alınan cihazlara garanti verilmemektedir. Miele hakkında daha detaylı bilgi isterseniz 444 11 22 numaralı telden bilgi alabilirsiniz.

onboardx

9 Ağustos 2008; 17:40:53 

geçen medimarket beylikdüzünde bakmıştım çelik kazan petek dokulu bir modeli 2700 ytl fiyatı vardı.

4280XA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> En ucuz Miele Çam.Mak. nereden bulabilirim? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor
3RSYSTEM İCEAGE
iceage isimli işlemci soğutucusunu test ediyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir