|
cengiz han -> Cevap: F:\System Volume Information trojan sorunu (27 Temmuz 2008; 13:22:20)
|
USB Disk Security işe yaramadı. Klasör içine girme yolunu denedim ama sürekli yeniliyor. Kayıt defterinde silinemez bir girdi oluşturmuş. Ama sistem geri yüklemeyi kapatmadan yaptım, önceki kapatarak yaptığım girişimler işe yaramamıştı. C 'ye format attım, kendi kendine veya D sürücüsünden açılışta tekrar virüs bulaşıyor. Şimdi D sürücüsü RAW formatlı olarak gözüküyor ama XP CD'sinin yükleme ekranında NTFS olarak gözüküyor. Şimdi evde XP yükleniyor, bu sefer D'den veya kendi kendine virüs bulaştırabilecek mi? Göreceğiz. Kurtarma CDlerinden çalışan register programları var, ama bir düzeltme , silme yapamadım. Klavyede : tuşu basmıyor, istediğimi yapamıyorum. Harici diski de 16.5 saatte Copywipe ile sildim. İçindeki System volume information silinmiş midir bilmiyorum. Yazdığım kafe bilgisayarı da virüslü, o yüzden bakamıyorum. Tüm klasörlerin ismini ayrıntılı olarak yazdım. Klasör olarak kopyalamaya izin veren ve USB desteği olan bir program biliyor musunuz? Ve/veya Windowsu açmadan virüsleri ve kayıt defterini temizleyebileceğim bir program? Teşekkürler.
|
|
|
|