Sistemime uygun olan 300-350 ytl civarında bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Biliyorum ki, uyumlu çalışabilecek bir ekran kartı önerebilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler.
Gigabyte P5B Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2 GB Kingston 320 GB Samsung HDD Yer yer Vista ve XP kullanıyorum ... Şu an ki ekran kartım SAPPHIRE 512 mb 128 bit X1650 Pro (Son 3 - 4 aylık yeni çıkan oyunlarda problemler yaşıyorum, düşük kalitede oynamama izin veriyor bu da beni mutlu etmiyor)
Fakat, Power 'ın kaç watt olduğundan emin değilim kasam ASUS Vento A9
Çok pardon .. kesinlikle asus olacak o :) o kadar çok topic gezince karıştı her şey .. ;) Verdiğin fiyatlar çok iyi ben bunları nereden temin edicem peki ?
Çok pardon .. kesinlikle asus olacak o :) o kadar çok topic gezince karıştı her şey .. ;) Verdiğin fiyatlar çok iyi ben bunları nereden temin edicem peki ?
ankarasaysan Nova degılsen alacagın yerle karsılastır bu fırmanın fıyatlarını referans goster ındırıren cıkacaktır-pazarlık ıse yarar herzmn ustune hedıye termal macun almayı unutma marka olsun oda