Arkadaşlar cowon d2 im biranda bozuldu. Usb ile şarj oluyor. Çıkardıktan hemen sonra ekranın rengi değişti. ve kapandı bir dahada açılmadı. Ne yapabilirim
arkadaşlar yeri değil ama bi sorum war.Cowon d2'ye video atmak istediğimizde illaki iaudio ile çevirmemizmi lazım dosyayı, direktmen avi attığımda açmıyor bu melet, kendi programı ile aviye çevirince açıyor, ne yapabilirimmm??
demekki bu tür sorunlar tm mp playerlarda çıkıyo bende creatv 2gb zen kullanıyorum ve zende pc den şarz oluyodu yani şarz aleti yoktu birgün şarzı bitti uyarı veriyodu bende batarya uzun ömürlü olsun diye tamamen bitsin diye açıp açıp kapatıyodum ve bir sefer açtığımda kapandı uzun süre açılmadı pc bağladım hiç bir tepki vermedi sonra usb den şarzın yetrsiz olabileceğini dşndüm ve kendim bi şebekeden şarz edileblir şarz aleti yaptım tahminm doğru çıktı usb den şarz yetersiz kalıyomuş kendi yaptığım şarz aletini takınca hemen açıldı ve hala kullanıyoum en kısa zamanda şarz aleti edinmeni tavsiye ederim usb den yapılan şarza güvenme
arkadaşlar yeri değil ama bi sorum war.Cowon d2'ye video atmak istediğimizde illaki iaudio ile çevirmemizmi lazım dosyayı, direktmen avi attığımda açmıyor bu melet, kendi programı ile aviye çevirince açıyor, ne yapabilirimmm??
KARDEŞ illa ki çevirmen lazım;benim telefonun hafıza kartında MP4'LER var,çevirmeden onları bile görmüyor!Hem AVİ,hemde WMV formatlarıyla görüntü izleyebilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOPARMA GÜLLERİ -- 14 Ağustos 2008; 16:45:23 >