3230'umun önceden sol işlem, yes ve aşağı yukarı yön tuşları çalışmıyordu. İçini açtım baktım o sorunlar düzeldi. Ama şimdi de 3 6 ve 0 çalışmıyor. Tuş filmini çıkarttım içlerini biraz temizledim taktım yine çalışmadı.
Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir.
Uzun uğraşlar sonucu telefon hayata döndü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal Korkmaz -- 24 Temmuz 2008; 0:20:47 >
Tuş takımı filmini kaldırdım. Ama sadece basmayan tuş takımının olduğu bölümleri. Eğer sizde 5 basmıyosa tamamını kaldırmak zorundasınız. Kaldırdıktan sonra saat tornavidası ile basmayan tuşlara zımparalar gibi biraz sürttüm. Tekrar filmi yerine yapıştırdım. Filmin iyice yapışması için aynı tornavida ile üstünden biraz baskı yaptım.
Daha sonra da anakartın al tarafında iki tane altın sarısı renginde bişey vardı biri dik biri yatay şekilde. Onların üstünü zımparalar gibi yaptım. Üfledim temizledim taktım çalışmaya başladı.