Arkadaşlar ben bilgisayarıma format attıktan sonra açtığımda d sürücüsüne ulaşamadım. Tıkladığımda biçimlendir diye bir cümle geçiyor. Fakat bunun içinde de bir çok belgem var ne yapabilirim. Biçimlendirirsem belgelerimi kaybedeceğim. Lütfen Yardımm!!
Arkadaşlar ben bilgisayarıma format attıktan sonra açtığımda d sürücüsüne ulaşamadım. Tıkladığımda biçimlendir diye bir cümle geçiyor. Fakat bunun içinde de bir çok belgem var ne yapabilirim. Biçimlendirirsem belgelerimi kaybedeceğim. Lütfen Yardımm!!
Sanırım veri kurtarma programlarını kullanman gerekecek.Biçimlendir dediğine göre format sırasında (disk bölümlendirmesinde) D diskini silip tekrar oluşturmuşsunuz.
Ben hiç denemedim ama EasyRecovery diye bir programın ismini duymuştum. Çeşitli programlar kullanman gerekecek.Verilerinden bazılarının kurtulamaması olası bir durum.HirenBoot Cd'yi inceleyin.Orda bu tür programların olması gerek.
ama eğer d diskini silmedğine eminsen,chdsk yap bi çünkü dosya sistemi raw a dönmüş olalbr. benmde başıma geldi.chdsk yaramzda nero infotool u aç biraz bekle düzeltio.