sony h-10 yada dslr kullanırım dersen kesinlikle nikon d40
olumsuz alışveriş: SAMURAY__ALMANCI (hırsız herif çalıntı telefon sattı) thrtn(dolandırıcı ps3 oyunu yerine bir kutu eski kitap ve cd gönderdi) Olumlu alışverişler: 50'den fazla arkadaş dükkanımda yeralmaktadır.Unuttuklarım varsa affola
olympus'u kesinlikle almamalısın.fotoğraf kalitesi sanıldığı kadar iyi değil.s5 listende olduğuna göre onu alabilirsin.ama o fiyata daha iyisi olsun dersen
s6500 veya FZ50'ye bak.yanlış hatırlamıyorsam mediamarkt ta fz50 750ytl civarındaydı.
Bende sizin gibi SLR benzeri bir makine araştırırken bütçeniz kadar bir para harcayarak Nikon D40 aldım (18-55mm Nikkor lens ile), çok da memnunum, iyi ki almışım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avocado -- 23 Temmuz 2008; 14:51:03 >
Bende sizin gibi SLR benzeri bir makine araştırırken bütçeniz kadar bir para harcayarak Nikon D40 aldım (18-55mm Nikkor lens ile), çok da memnunum, iyi ki almışım diyorum.
şuan memnun olabilirsin ama iş objektif almaya geldiğinde fiyatlar yüzünden memnun olabilecekmisin bakalım.