Şimdi Ara

Ekran Kartında Köprü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var soru şu mesela ben bir adet nvidia gtx280 ekran k. aldım ve 2 tanede nvidia 9800gx2 aldım diyelim bunlara aynı anda köprü atsam bir sorun olurmu farklı modeller olduğu için sorun çıkarmı cevaplarınızı bekliyorum ve evga 9800gx2 minumum 600w psu istedediğide doğrumu isterse 3 tane 9800gx2 aldımn yeterli psu yu nerden bulurum birde en iyi 9800gx2 kartı markası ne şimdiden tşk...

• farklı modelleri slı bağlayamıyorsun.evga 9800gx2 minumum 600w psu istediği doğrumu bilmiyorum ama bence o kadar istemiyordur tek kartta.3 lü slı yapacaksan bi 800 w psu ister ama.en iyi 9800 gx2 diyebirşey yok markalar hemen hemen aynı.birde fazladan aynı modellere hızaşırtılmış versiyonları oluyo.mesela zotaclarda amp diye adlandırılıyor bu modelleri.

İntel QX6850/ASUS STRİKER EXREME 2/EVGA 9800GTX X2/EVGA 9800GTX X2/SEGATE 1 TB SATA2 32MB NCQ X2/KİNGSTON HYPERX DDR3 1800MHZ 2GB(2X1) X2/THERMELAKTE XAVER VI/CREATİVE X-Fİ ELİTRE PRO/THERMELAKTE 1500W PSU/THERMELAKTE BİG THYPOON LQUİD COOLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı sorunu ne olabilir
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.