ASUS P5K SE P35 DDR2 1066Mhz 1333FSB KATI KAPASITOR ANAKART
ZOTAC 8600GT GDDR2 512MB 128BIT EKRAN KARTI
FEEL HURRICANE II FL550 MidT ATX 400W SİYAH KASA
COOLER MASTER RP-500 EXTREME POWER 500W GÜÇ KAYNAĞI
SOUND BLASTER 5.1 CMSS EAX SES KARTI
TOPLAM TUTAR: 928,19 YTL (KDV DAHİL)
Evet beyler yeni toplayacağım sistemim bu....Genelde oyun için kullanıcam , daha iyi parçaları koyabilirdim ama limitim 1 milyar olduğu için bunda karar kıldım(kasa yı vatanda toplatıcam).....Eskı kasamdakı dvd wrıter , ve cd wrıterımı yenısıne aktarmayı dusunuyorum..Size göre sistem nasıl olmuş...Kotu yanları var mı??....Cevaplarınızı beklıyorum , şimdiden tesekkurler:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 22 Temmuz 2008; 14:57:18 >
yorumun ıcın cok tesekkur ederım ama ben kasayı vatandan toplatıcam.....Ve vatanda powercolor goremedım..Sapphire HD4850 dıkkatımı ceken ekran kartı.....Son olarak asus anakartta ınadım hala devam edıyor , ve asus un yarı yolda bırakacagını sanmıyorum....:).....Ve ram olarak vatanda veritech de satılmıyor....Corsair , Kingstan , OCZ bunlardan hangısını tavsiye edersiniz?
ses kartı almana gerek yok şimdiki anakart üzerinde bulunan ses düzeni iyi
+1 10 numara sistem vallahi tabi stoklarında varsa,yoksa alternatifleride yazın yener bey,şahsen 4 firmada 8000 serisi işlemci yoktu mecbur Quad Aldım ben...
8800 GT bulamazsan 9600 gt veya 8600 gt al ama DDR III olmasına dikkat et
4850 daha iyi, kasa seçiminde yerinde olmuş hem kendi hem de güç kaynağı iyi.
ramleri kingston 800mhz liklerden alabilirsin, eğer fiyat farkı azsa ocz de alabilirsin tabi.
aralarında 8 ytl fark var , onun ıcın OCZ sectım.....Ekran kartı konusunda hala kararsızım , ama asus ta hala ısrarım suruyor......Cevaplarınızı beklıyorum , sımdıden tesekkurler:)
bırde son olarak feel kasa nın ne gıbı eksı yonlerı var , ve bu yonler gercekten gozardı edılemeyecek yonler mı ? Bunu sormamdakı neden cooler master yerıne feel hurrıcaneII alıp o parayı hd 4850 ye vermek ıstıyorum....Tesekkurler
ASUS P5K SE P35 .....PCI-E 2.0 desteği yok yerinde olsam bunu tercih ederim GIGABYTE GA-EP43-DS3L alırım SPARKLE GF8800GT 1024MB ( bu kartı vatan ve gold 500 ytl satıyor ) Bana göre 4850 den daha iyi Eğer üstüne 100 usd daha katarsan 4870 al derim ama o zaman psu da alman şart olur
4850 kartını ben önermiyorum 4870 modelini öneririm ( 4850 sazan kartı )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Temmuz 2008; 16:20:26 >
yener bir de bisey sorucam?....Asusun P5QL PRO INTEL P43/ICH10 DDR2 1066MHZ 1333FSB ANAKART bu anakartı PCI Express 2.0 desteklıyor....P5K SE ıle arasında 30 ytl fark var.....Sizce P5QL Pro Intel alıyımmı??Ve son olarak anakartı da degıstırınce fıyat epeyce yukseldı , mecburen kasayı degıstırmem gerekıyor....100 , 140 mılyon arası bır kasa onerebılırmısınız...?
P5QL PRO INTEL P43/ICH10 DDR2 1066MHZ 1333FSB ANAKART
Kasayı henüz karar veremedim ama yenerın gosterdıgı gıgabyte kasa da gayet guzel..Feel Hurricane II de de aklım kalmadı degıl:)...Eger feel hurrıcane II secersem kasayı es olarak psu da almam gerekir mi?..Ozellık olarak yukardakı gıbı.....Son yorumları alabılır mıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creativity -- 22 Temmuz 2008; 16:53:46 >
gercekten herkesın cok yardımı dokundu , herkese cok tesekkur edıyorum....Ama aklımda kalan bir sey daha feel hurrıcane II nın ne gıbı eksı yonlerı var , ve bu eksık yonler gozardı edılemeyecek kadar cok mu veya buyuk mu ??