sen 100 yıl uyudun mu be kardesım ole bı varkı .... az once arkadaslarım yaptı cok da rahat oldu ... bu dizayn daha once Bi Telefon sergısındede gosterıldı zaten... (biraz tv izle
sen bizle dalga mı geciyon öle bişi olsa haberimiz olmazmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıt -- 22 Temmuz 2008; 21:21:20 >
Ülkemizde UMTS (3G) şebekesi hala bulunmamaktadır. Dolayısıyla cep telefonunuzun görüntülü konuşma özelliğinden faydalanamazsınız.
Pentax K100D D-SLR / Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Çok yakında: Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 67 mm UV filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart
en son kore 5g için çalışmalara başladı diye bi haber okumuştum millet 4g yide bitirdi biz daha 3g ihalesi vericezde bilmemne ben artık inanmıyorum boşuna 3g özellik için bi ton para vermeyin telefon alırken diycemde artık standart halini aldı 3g SEVE SEVE alıyoruz
acaba 3g ye falan geçmeden direk wimax a falanmı geçicek bizimkilerde haberimiz yok