3 aylık aktif kullanım süresi geçmiş bir hat için vodafone internet sitesinde
Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle (son yükleme tarihinden itibaren 90 gün sonra) başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve aranma kısıtlaması başlar.
yazıyor
fakat 3 aylık aktif süresi dolmuş hattan aranabiliyorum galiba bu kısıtlama kaldırılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 22 Temmuz 2008; 15:35:56 >
yazıyor
fakat 3 aylık aktif süresi dolmuş hattan aranabiliyorum galiba bu kısıtlama kaldırılmış
ilk 3 ay arama yapabiliyon 4 ay arama yapamıyon arama alabiliyon 5 ayda aradığınız numara servisdışı diyor 6 ay bitimindeded kapanıyor hat
ama dediğim gibi vodafone'un sitesinde kontör yükledikten sonra 3 ay geçtiyse arama yapamazsın ve aranamazsın diyor ayrıca 3 ay önce kontör yüklediğim ve 3 ayı bir kaç gün geçen hattımdan 7501 i aradığımda "bir defada en az 20 kontör yükleyerek yeniden arama yapmaya ve arama almaya başlayabilirsiniz"diyor fakat ben zaten arama alabiliyorum
ama dediğim gibi vodafone'un sitesinde kontör yükledikten sonra 3 ay geçtiyse arama yapamazsın ve aranamazsın diyor ayrıca 3 ay önce kontör yüklediğim ve 3 ayı bir kaç gün geçen hattımdan 7501 i aradığımda "bir defada en az 20 kontör yükleyerek yeniden arama yapmaya ve arama almaya başlayabilirsiniz"diyor fakat ben zaten arama alabiliyorum
orada öyle yazıyor ama bena hep öyle oluyor 4 ayda arama alabiliyosun 5 ayda sevis dışı diyor senin aramalarında 2 gün içinde kesil bence