Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dosya aktarımı....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> dosya aktarımı.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
todorov_44

22 Temmuz 2008; 14:08:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar telefonu yeni aldm... açıkcası pc ile olan bağlantısını tam çözmüş değilim
mesela müzik yüklemek için itunes programını indirdim.. iki klasör yapıp tel.e attım fakat telde sadece birini görebiliyorm.. resimler de aynı şekilde oldu.. dosyalrın pc deki yerleri ile de oynamadım.. ayrıca ben teli başka bir pc e taktığm zmn içindeki dosyalar gözükmeyecek mi??bu dosya atma olayının daha kısa bi yolu yok mu ??
bi de word dosyalarını tel.e nasıl atabilirim?? yardmcı olrsanız sevinirm.

NOT: bunu başka bir bölümde de dile getirdim fakat yardmcı olan olmadı... bu yüzden konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın...
babaluga

22 Temmuz 2008; 14:13:07 

Siz bu telefonu win mobile ile çalışan PDA lerle karıştırmışsınız galiba bu bahsettiklerinizin çoğunu öyle çok kolaylıkla yapamazsınız bu telefonla.. her bilgisayarda iTunes olmalı WinSpc, iPhone Browser gibi programlar yüklü olmalı vesaire vesaire..Word dosyalarını da okumak, editlemek bildiğim kadarıyla pek mümkün değil.. Bu telefon Apple bir kere.. Microsoft a gıcık bir firmanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 22 Temmuz 2008; 14:16:53 >

http://kemalguven.blogspot.com
todorov_44

22 Temmuz 2008; 14:16:08 

walla bilmiyorm ya çok moralim bozuldu...tel.i pce bağladğımda orda iki klasör de gözüküyo fakat tel de yalnız biri gözüküyo
babaluga

22 Temmuz 2008; 14:18:57 

Ne klasörü bunlar ne atmak istiyorsun telefona veya sonra başka bir pc ye ??? Nasıl attın bir de???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 22 Temmuz 2008; 14:19:45 >

todorov_44

22 Temmuz 2008; 14:21:54 

bikaç word dosyası atmam lzm tez fln.. müziklerde mp3 formatında ztn.. bi de şöyle bişi var ben ewde iken farklı dışarda iken farklı pc kullanıyorm.. şimdi dier pcde e taktığım zamn teli bütün uğraştıklarım boşa mı gitcek ...
babaluga

22 Temmuz 2008; 14:25:24 

Diğer Pc de sana aitse sorun yok oralara da yükle iTunes falan ama öyle flash disk gibi kullanma özelliği yok..Eski iPod umda vardı "enable disk use" seçeneği keşke bunda da olsaydı..

todorov_44

22 Temmuz 2008; 14:29:16 

ya gerçekten çok saçma bi olay bilseydim bu yönünü almazdım... peki word dosyasını nasl atıcam buna?? itunes prgramında göremedim
babaluga

22 Temmuz 2008; 14:39:11 

iTunes la sadece müzük, video ve zilsesi atabilirsin.. bildiğim kadarıyla word dosyası veya telefonunda kullanmayacağın herhangi bir dosya yani yalnızca bir yerden bir yere taşıma amacıyla dosya atamazsın.. Bazı arkadaşlar bir programdan bahsetmiş iPhone un içini root dosyaları olarak görüyör ve birtakım işlemler yapmana izin veriyor diye ama kurmak isteyen çoğu arkadaşımız kuramamış gibi okudum..

todorov_44

22 Temmuz 2008; 14:42:27 

demek word dosyası da atamıcam desene elimde kaldı telefon nese verdiğin bilgiler için çok tşkler Babaluga
babaluga

22 Temmuz 2008; 14:43:50 

Eyvallah..

Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 15:06:49 

amacın teli harici bellek olarak kullanmakmı yoksa word dosyalarını acmakmı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
todorov_44

22 Temmuz 2008; 15:48:02 

ya aslında her ikisi de mesela arkadaşn pc den film atmıstm kendi pc me takınca film kayboldu.. bu durum çözülemiyorsa bence çok ciddi bi sorun
Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 15:52:13 

Sorun değil programın anlıyısı bu sadece sana özel olucak anladınmı bunu korumak amaclı sonusta iphone bir flash dick veya harici hard dısk kullanmı ıcın yapılmıs bıısı degıl he o dedıklerıne gelırsek basıt ama azıcık ugrastıran işler sonucu mesela browser ıle ıstedıklerını..yapabılırsın kolay gelsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
todorov_44

22 Temmuz 2008; 15:54:22 

tşkler
Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 15:56:53 

bişi degıl ne mutlu yardımcı olabıldıysem

ilkereris

22 Temmuz 2008; 16:30:58 

Excel dosyalarını görüntüleyebiliyor ancak düzenleyemiyor.
Bildiğim kadarı ile word dosyaları için de aynı durum geçerli.

Bilgisayarınıza filezilla kurup küçük bir ayar yaparak kablosuz olarak bilgisayarınızdan telefonunuza yada telefonunuzdan bilgisayarınıza dosya transferi yapabilirsiniz.

Bu sayede aslında telefonunuzu flash disk gibi de pek ala kullanabilirsiniz.
Ancak telefonunuzu bağlayacağınız her bilgisayarda dosyalarınıza ulaşmak için iphonebrowser yada filezilla olması gerekir.

Aslında filezilla bir ftp programından başka bir şey değil.
dolayısı ile bütün ftp programlarının işe yarayacağını düşünüyorum ancak nedense her tarafta filezilla ile kullanımı gösteriliyor. (ücretsiz olduğundan da olabilir)

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2008; 16:49:01 

Küçük bir ayrıntı, uzaktan bağlantılar için openSHH yüklemeyi unutmayınız ve açık olmasına özen gösteriniz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 16:59:24 

onu unutmusum baha abim tamamlamıs

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> dosya aktarımı.... Sayfa: [1]
Buraya git: