Selamlar arkadaşlar ben dün itibari ile kotalıdan sınırsıza başvurdum.Bana dün 24 saat içinde paket değişikliğinin gerçekleşeceğini söylediler.Bugün aradığımda paketiniz sınırsız olmuştur denildi.Ama bir sorun var çevremden duyuyorum ayın birinden geçer dediler şimdi kotayı şişirirsin download yaparak bence sınırsıza geçilmez dediler.Peki bana ttnet deki görevli paketiniz limitsiz olmuştur dedi sizce inanmalımıyım ?
Müşteri Hizmetleri Senin bilgilerine Bakıp Soyluyor Bence Gonul Rahatlıgıyla Kullanabilirsin 24 Saat içinde diyorlar ama 8 saat içinde tarife değiştiklerini biliyorum
Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08) http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm