Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İphone'um DFU moduna geçmiyor.ACİL YARDIM..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> İphone'um DFU moduna geçmiyor.ACİL YARDIM.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xynador

22 Temmuz 2008; 13:30:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar İphonuma yanlışlıkla 2.0 yükledim daha sonra 1.1.4 de downgrd yaptım oldu ama daha sonra tekrar 1.1.4 ü restore ettmem gerekti, itunes iphone yi görmedi şimdide yine 2.0 var üzerinde dwngrd yapamıyorum çünki ne yaparsam yapayım DFU moduna geçmiyor makine,ziphone 2,5-2,6-3,0-3,1 hepsinide denedim ayrıca normal DFU moda alma yönteminide uyguladım ancak yapınca direk RECOVERY moduna alıyor....ACİL YARDIM LTF...

cagdasoneren

22 Temmuz 2008; 13:49:46 

Hocam bende cihazı 2.0 yapıp arkadaşın mac ile kırmaya çalışırken DFU moda bi türlü alamadım aleti ama sonradan farkettim DFU mode farklı imiş recovery moddan ve Pwnage 2.0 da gösterildiği gibi yaptığımda hemen oldu yani bence sen bir daha gözden geçir yaptıklarını. DFU mod için.

Bu linkte nasıl yapılacağı var. http://sleepers.net/news/blank/dfu-mode/

Bir MAC varsa daha kolay yapabilirsin bu işlemleri Pwnage 2.0 ile..

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2008; 16:23:49 

quote:

Orjinalden alıntı: xynador

Merhabalar İphonuma yanlışlıkla 2.0 yükledim daha sonra 1.1.4 de downgrd yaptım oldu ama daha sonra tekrar 1.1.4 ü restore ettmem gerekti, itunes iphone yi görmedi şimdide yine 2.0 var üzerinde dwngrd yapamıyorum çünki ne yaparsam yapayım DFU moduna geçmiyor makine,ziphone 2,5-2,6-3,0-3,1 hepsinide denedim ayrıca normal DFU moda alma yönteminide uyguladım ancak yapınca direk RECOVERY moduna alıyor....ACİL YARDIM LTF...

DFU Mode geçmek için izleyeceğin yöntem şu olmalı. iTunes açık,USB kablon bağlı iken Power ve Home tuşlarına beraber basıyorsun. Telefon karanlığa düştüğü an 6-7 saniye sayıyorsun ve Power tuşunu bırakıyorsun,sadece Home tuşuna basmaya devam ediyorsun.IPhone'da Kablo artı CD görünene kadar bırakmıyorsun.Bu simgeler çıktığında parmağını çekiyorsun.iTunes bir hata verecek,ona OK de.Bu arada Bilgisayarınızın sağ alt tarafında,yeni donanım bulundu diye bir ibare çıkacak.Ekran siyah ve ekran da kablo ve CD olacak. Bu durum DFU Mode geçtiğinizi gösteriyor.Bunların dışında olan haller Recoverşy mode oluyor.Bunu yapamadığımız müddetçe,yaptığımızı sanarak,1.1.4 firmware yüklediğimizde hep 20 hatası alırız.Eğer bunu yaptığımıza inanıyorsak,o zaman telefon'da 1015 hatasını görürüz ve arkadaşların söylediği yöntemi uygulayınız. Daha sonra Ziphone ile Do it all yapıyorsun.1.1.4 geri gelmiş oluyor.2.0 yüklemiş olan arkadaşlar bu şekilde tekrar 1.1.4'e geçebilmektedirler.
Ben bugün 3 tane cihazı bu yöntemle 1.1.4'e çevirdim bi sorun yok.
Tüm yaşanan sıkıntı, arkadaşların Recevory mode, DFU mode sanmalarından kaynaklanmaktadır.
kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Temmuz 2008; 16:28:59 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
xynador

22 Temmuz 2008; 16:49:27 

Teşekkür ederim ama dediğini yaptım fakat kblo ve cd işareti gelmedi ekran karardı ve telefon normalde DFU modda görünüyor fakat ziphone görmüyor vede 1.1.4 ü yüklerken 1015 hatası yerine 1061 hatası veriyor....

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2008; 17:26:03 

Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz.
http://forum.donanimhaber.com/iPhone'u_20_yapanlar_114'e_Downgrade!!!_Adim_adim_100_calisiyor/m_24710247/tm.htm

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
xynador

22 Temmuz 2008; 17:37:37 

1601 hatası veriyor ne yapmalıyım?

XanderJR

22 Temmuz 2008; 17:58:56 

iTunes 7.5 yükle onunla DFU moda al.Altta baloncuk çıkmayabilir.DFU moda aldıktan sonra shift+restore yaparak 1.1.4 kurabilirsin.

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w 2207 22"
Ѿ SONY PSP
xynador

22 Temmuz 2008; 18:00:34 

işte orada 1601 hatası veriyor... :(

XanderJR

22 Temmuz 2008; 18:03:53 

Yüklemeden sonra o hatayı veriyorsa kıremk uygula.

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w 2207 22"
Ѿ SONY PSP
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> İphone'um DFU moduna geçmiyor.ACİL YARDIM.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS G2 Dizüstü video incelemesi
ASUS dan Oyunculara özel dizüstü bilgisayar
Noctua NC-U6 çipset soğutucu
Noctua nun etkili ve sessiz cipset sgutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç