Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
digitürk sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> digitürk sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
den_11

22 Temmuz 2008; 13:22:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar lcd tv kullanıyorum .Digitürk`e abone oldum görüntü kalitesi bakımından Türk kanalları (kanal d ,show tv) sinema kanallarına göre çok kötü görünüyor .Bu normal mi ? Sinyal kalitesi ile ilgili olabilir mi ? ( sinyal gücü %90 , sinyal kalitesi %70 olarak görünüyor )

anexi

22 Temmuz 2008; 13:54:13 

arkadasım zaten digiturkun uydudan dolayı goruntusu biraz problemli senn lcd tv de

full hd ise maalesef problem yasarsın..

burky1905

24 Temmuz 2008; 16:05:35 

ewt sony lcd tv im var fiyatı da öle az değil (tam yazmıyorum hava atmış gibi olmasın diye) görüntü çok kötü normal uydu daha güsel gösteriyor sony le temasa geçtim kardeşim tv niz bozuk die adam dedi sizin tv niz sony nin en iyi tvlerinden digitürkün yayını sorunlu genel olarak bir şikayet var diye

ya suda var her ay bir sürü para topluolar acı veren tarafı lcd alıosun adamlar hızlı görüntüde ikitane oluo

ya bırak normal görüntüyü dt nin şimdiye bütn kanallarını hd yapması gerekliydi hd kutu satıo 5 tane hd kanal war fiyat 700 ytl aylık ücret ayrı kayıt yaparsan dahada ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burky1905 -- 24 Temmuz 2008; 16:05:42 >

harmonyoa

24 Temmuz 2008; 16:43:03 

dostum ister digitürk al ister dsmart hepsinde lcd lerde görüntü kötü olur özellikle 37" ve üzeri tvlerde sd yayınlarda iyi bir görüntü alamazsın evet digitürkün bant genişliğinde dar olduğu için kanallar dsmart veya uyduya göre daha kötüdür ancak geçen gün devamlı laf attığım dsmarttan maçlar yüzünden bir adet almak durumunda kaldım cidden dsmartta met ettikleri kadar değil görüntünün digitürkten aşağı kalır yanı yok en güzeli yapıcağın şey plusa geçmek olur eğer bizim gibi platin gold pakette değilsen kiralama yönteminede gidebilirsin maliyeti daha az olur dediğin gibi 5 kanal var ancak önümüzde olimpiyatlar var ve eurosport hd olarak vericek ingiltere ligi var ki sadece bunun için bile plus kutu alınır ayriyeten lig maçları cabası movie max hd ng hd bazı arkadaşlar devamlı aynı belgeselleri veriyor demişler ancak ben her açtığımda farklı bi programla karşılaşıyorum birde kayıta para felan vermiyorsunuz öyle bişey söz konusu değil sonuç olarak elindeki lcd den tam verim almak istiyorsan biraz daha paraya kıyıp hd yayına geçiceksin yoksa sd yayınlar hep o şekilde devam eder bi düzlme olmaz.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
burky1905

24 Temmuz 2008; 16:52:44 

eger plus detaylarını okursan yanılmıosam 7 ytl dı kayıt yapabılmek ıcın ucret ıstıolar

harmonyoa

24 Temmuz 2008; 17:04:01 

hayır dostum kayıt plus kutularda kayıt yapabilmek için ekstra bi ücret ödemiyorsun adım gibi eminim sadece hd yayınlar için aylık 10 ytl lik bi ücret alıyor eğer digitürk kanallarından kayıt yaparsan 6 ay saklıyabiliyorsun diğer ulusal kanallarda herhangi bir sınırlama yok ama kayıta herhangi bi ücret ödemiyorsun...

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
burky1905

24 Temmuz 2008; 17:14:47 

dt abonesiyim evime faturayla birlikte tanıtım kağıdı geldi kayıt detayını suanda hatırlamıorum ancak bir şeyden dolayı kayıt yapabilmek için 7 ytl gibi bir ücret talep ediyorlardı yanılmıosam hard dısk koruması gıbı bıseydı kagıt olsaydı koyabılırdım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> digitürk sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac GTX 280 AMP Edition
nVidia nın yeni grafik canavarı mercek altında
Candan Mühendislik Advertorial
Candan Mühendislik Lavato, Milano ve Fema otogaz tanıtıcı reklam

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç