Albani daha önceki yazılarından okuduğum kadarıyla sen Toshiba'yı seven birisisin, bu sefer neden Sony'yi tecih ettin? XF serisi ile mi ilgili bu?
Neden Soruyorum çünkü benim de aklımda bu toshiba ve Sony V yada D serisi var. Ayrıca dün MediaMarkt'ta uygun fiyata bir Toshiba 42Z3030 gördüm. bu Tv için ne düşünüyorsun?
teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: albani
Selam Önce hayırlı olsun+Ben geç cevap yazdım,yoksa Sony V3x serisi diyecektim!
Albani daha önceki yazılarından okuduğum kadarıyla sen Toshiba'yı seven birisisin, bu sefer neden Sony'yi tecih ettin? XF serisi ile mi ilgili bu?
Neden Soruyorum çünkü benim de aklımda bu toshiba ve Sony V yada D serisi var. Ayrıca dün MediaMarkt'ta uygun fiyata bir Toshiba 42Z3030 gördüm. bu Tv için ne düşünüyorsun?
teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: albani
Selam Önce hayırlı olsun+Ben geç cevap yazdım,yoksa Sony V3x serisi diyecektim!
İyi günler
Ben Tosh için sadece ZF diyorum,yani bugün itibarıyla tabiki,6 ay önce veya 1 sene önceki durumlar ve modeller farklıydı,bilmem anlatabildimmi??
Hatta XV(2008 model)buda OK dir ama artık Z/XF/ v.s serileri bitt+hala çok pahalı zaten bundan dolayı herifler malları satıpta adam gibi ZF leri getiremiyor!! Özel fiyatla ancak Vatan/Gold/Bimeks gibi yerlerden malları eritmek istiyorlar,bu arada ZF leri Shop larında abuk fiyatla satıyorlarki vatandaş ZF almasında eskileri bitirelim diye(uyanıklar!!)
TF den istersen takip edersin Tosh hak.yazılarımı çok ayrıntılı biçimde+
Kaldıki artık alan almış,güle güle kullanmasını diliyorum++ Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 23 Temmuz 2008; 16:04:45 >
Güle güle kullan arkadaşım..İçine sinmiştir umarım.. İlk izlenimlerin nasıl? Özellikle SD yayın performansı ilgilendiriyor beni.Tv yayınlarını uydu reciever'la izlicem ve bolca da TV izleyeceğim için çok merak ediyorum. Birde izleme mesafen nedir?Biraz bilgi verirsen sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: hasans
Sağoalsın arkadaşım.Aldım ve beklediğimden çok daha iyisini buldum.Süper çok memnunum.
Güle güle kullan arkadaşım..İçine sinmiştir umarım.. İlk izlenimlerin nasıl? Özellikle SD yayın performansı ilgilendiriyor beni.Tv yayınlarını uydu reciever'la izlicem ve bolca da TV izleyeceğim için çok merak ediyorum. Birde izleme mesafen nedir?Biraz bilgi verirsen sevinirim..
Bu topikte fotoğraflar eşliğinde görüşlerini yazdı. İstersen oraya bak.