Elimde aşağıdaki özelliklerde bir ana kart var ve 80gb bir harddisk kullanıyorum yetmediği için ikinci bir harddisk kullanmam gerekiyor e doğal olarak da nasıl yapacağımı bilmiyorum resimde görüldüğü gibi kırmızı kutuya bir data kablosu taktım harddist ve dvd-rom bağladım ikinciyi takmam için ne yapmalıyım siyah kutucuğa bağlanabilir mi eğer bağlanabirise siyah kutuya uygun bir data kablosu varmı?
hocam elinizde inanın bir sürü seçenek mevcut şu anda anakart sata destekli ii bir anakart ve siz ide kulllanarak şansınızı azaltıyorsunuz sizin yapacaklarınız
1-eğer mevcut hdd yi yetmediği için yükseltmek istiyorsanız elinizdeki hdd satmaya çalışın ya da yeni hdd alacak paraya 10 15 ytl ilave ederek 160 gb iii bir sata hdd alabilirsiniz bu da en ideali olarak görünüyor..
2-master slave ile uğraşıp iki birimi tek ide ye bağlantı yapacagınıza ki daha ucuza gelir dvd-rom sata alın veya dönüştürücüler kullanın..
3-elinizde bi dolu seçenek var bahsetmediklerim de var tabiii
iii düşünün ama sata yı düşünün bence kolayı gelsin hocam size
hocam elinizde inanın bir sürü seçenek mevcut şu anda anakart sata destekli ii bir anakart ve siz ide kulllanarak şansınızı azaltıyorsunuz sizin yapacaklarınız
1-eğer mevcut hdd yi yetmediği için yükseltmek istiyorsanız elinizdeki hdd satmaya çalışın ya da yeni hdd alacak paraya 10 15 ytl ilave ederek 160 gb iii bir sata hdd alabilirsiniz bu da en ideali olarak görünüyor..
2-master slave ile uğraşıp iki birimi tek ide ye bağlantı yapacagınıza ki daha ucuza gelir dvd-rom sata alın veya dönüştürücüler kullanın..
3-elinizde bi dolu seçenek var bahsetmediklerim de var tabiii
iii düşünün ama sata yı düşünün bence kolayı gelsin hocam size
Vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim hocam hepsini değerlendireceğim...Dönüştürücü mantıklı geldi..Ama satmak da mantıklı...