Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İkinci Harddisk Bu Karta Nasıl Bağlanır?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> İkinci Harddisk Bu Karta Nasıl Bağlanır? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
THESİMPSON

22 Temmuz 2008; 12:10:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Elimde aşağıdaki özelliklerde bir ana kart var ve 80gb bir harddisk kullanıyorum yetmediği için ikinci bir harddisk kullanmam gerekiyor e doğal olarak da nasıl yapacağımı bilmiyorum resimde görüldüğü gibi kırmızı kutuya bir data kablosu taktım harddist ve dvd-rom bağladım ikinciyi takmam için ne yapmalıyım siyah kutucuğa bağlanabilir mi eğer bağlanabirise siyah kutuya uygun bir data kablosu varmı?

Teşekkürler..

http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2172

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 22 Temmuz 2008; 12:21:57 >

-------------------------------------------------------------- -------------------------------------

--------------------------------------------------------------DEMİRÖREN İSTİFA-----------------------------------
Codest

22 Temmuz 2008; 12:17:49 

Ordaki siyah giriş floppy için kırmızı olana bağlayacaksın.

AMD64 3200+@2.40GHz,Asus A8V,2x256 Twinmos DDR400,512MB Sapphire X1600Pro,80Gb Samsung,320Gb Seagate,SbLive 24 Bit!,Nec3550@4551A DvDRw,Tagan 480W PSU,SkyStar2 2.6D,Powercom 600VA
THESİMPSON

22 Temmuz 2008; 12:21:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Codest

Ordaki siyah giriş floppy için kırmızı olana bağlayacaksın.

Pardon dostum yanlış oldu ben kırmızıya 80 gb şu anda kullandığımı bağladım...Siyaha bağlama şansım yok sanırım...

-------------------------------------------------------------- -------------------------------------

--------------------------------------------------------------DEMİRÖREN İSTİFA-----------------------------------
arda1811

22 Temmuz 2008; 12:22:36 

alacagınız hdd ya da takacagınız hdd nin sata olması gerekli hocam

Mesut Çevik Fan Club
ÖLÜMÜNE ULTRASLAN
THESİMPSON

22 Temmuz 2008; 12:25:23 

quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

alacagınız hdd ya da takacagınız hdd nin sata olması gerekli hocam

Yani pata bağlama şansım yok...İkinci el idi napalım dvd-rom sök çıkar yapacağız

arda1811

22 Temmuz 2008; 12:42:30 

hocam elinizde inanın bir sürü seçenek mevcut şu anda anakart sata destekli ii bir anakart ve siz ide kulllanarak şansınızı azaltıyorsunuz sizin yapacaklarınız

1-eğer mevcut hdd yi yetmediği için yükseltmek istiyorsanız elinizdeki hdd satmaya çalışın ya da yeni hdd alacak paraya 10 15 ytl ilave ederek 160 gb iii bir sata hdd alabilirsiniz bu da en ideali olarak görünüyor..

2-master slave ile uğraşıp iki birimi tek ide ye bağlantı yapacagınıza ki daha ucuza gelir dvd-rom sata alın veya dönüştürücüler kullanın..

3-elinizde bi dolu seçenek var bahsetmediklerim de var tabiii

iii düşünün ama sata yı düşünün bence kolayı gelsin hocam size

Mesut Çevik Fan Club
ÖLÜMÜNE ULTRASLAN
fırtına_bayram

22 Temmuz 2008; 12:48:43 

kardeş senin mecbur sata bi disk alman lazım başka tür baglayamazsın çünkü başka ide baglantı yeri yok o anakartın ...

<<<KASTAMONLU>>>
THESİMPSON

22 Temmuz 2008; 12:50:35 

quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

hocam elinizde inanın bir sürü seçenek mevcut şu anda anakart sata destekli ii bir anakart ve siz ide kulllanarak şansınızı azaltıyorsunuz sizin yapacaklarınız

1-eğer mevcut hdd yi yetmediği için yükseltmek istiyorsanız elinizdeki hdd satmaya çalışın ya da yeni hdd alacak paraya 10 15 ytl ilave ederek 160 gb iii bir sata hdd alabilirsiniz bu da en ideali olarak görünüyor..

2-master slave ile uğraşıp iki birimi tek ide ye bağlantı yapacagınıza ki daha ucuza gelir dvd-rom sata alın veya dönüştürücüler kullanın..

3-elinizde bi dolu seçenek var bahsetmediklerim de var tabiii

iii düşünün ama sata yı düşünün bence kolayı gelsin hocam size

Vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim hocam hepsini değerlendireceğim...Dönüştürücü mantıklı geldi..Ama satmak da mantıklı...

Ata Kan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Temmuz 2008; 15:08:04 

Sata al, ide baglamaktan kurtulursun..
pinocchio27

22 Temmuz 2008; 18:37:09 

PCI dan bağlanan ide bağlantı kartları var ondan alıp ide bağlantı noktalarını çoğaltabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinocchio27 -- 22 Temmuz 2008; 18:37:18 >

www.ibexbilisim.googlepages.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> İkinci Harddisk Bu Karta Nasıl Bağlanır? Sayfa: [1]
Buraya git: