Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ......

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
telsiz09

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 11:43:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar işim gereği piknik v.b yerlere çok sık gidemiyorum, malum büyük şehir apartman da da oturunca mangal keyfini yapamıyoruz .ayıptır söylemesi canım çok mangal da et istiyor, mutfakta veya balkon da yapsam dumanı ve kokusu az çıkan bir marka-model tavsiye edebilirmisiniz acaba.. Candoğan62 kardeşim
seninde bilgilerinden çok faydalandık bu konudada bilgin var ise memnun olurum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsiz09 -- 22 Temmuz 2008; 11:43:18 >

garagulli

22 Temmuz 2008; 14:14:06 

ben dahil 5-6 akrabam ERA marka üstten ısıtmalı elektrikli ızgara kullanıyoruz.Alt tarafa su dökülüyor.Yağlar suya damlayıp koku yapmıyor.Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Arzumda da benzer modeli var ona da bakabilirsiniz.Eranın yeni modelleri teflonlu,mangal ızgarası gibi olanları da var elle çevriliyor.

afacan!

22 Temmuz 2008; 22:28:39 

Ucuz modellerde ERA gayet yeterli. Ancak daha büyük ve kaliteli bir ürün arıyorsanız aşağıdaki modeli tavsiye ederim.
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pCategoryId=1644&pSubCategoryId=1644&pBrandId=1243&pInstanceId=47365

Aşağıdaki ürün de olabilir:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22013&productid=mtar233

CBeLL06

4 Ağustos 2008; 15:29:46 

Ben de aylardır bunun araştırmasını yapan biri olarak üstteki öneriye katılıyor ve şu modeli öneriyorum: Philips HD 4428 Dumansız Kokusuz Izgara

technicmen

4 Ağustos 2008; 16:00:15 

Bende kesinlile ERA markayı tavsiye ederim. Fiyatı acayip uygun ve buna ragmen 3 senedir tık demeden kullanıorum. Kalitede sorunu yok yani. Koku olayıda kesinlikle yok tefal almıstık bundan once mutfagı dumana bogdu diye attık. Ama bundan gayet memnunuz.

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
alpernbugra

4 Ağustos 2008; 16:25:33 

ERA bizde kullanıyoruz ama philips in rezistansı daha güçlü sanırım

Makine Mühendisi Adayı
technicmen

4 Ağustos 2008; 16:38:16 

Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince.
Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun.

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
alpernbugra

4 Ağustos 2008; 16:52:30 

quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince.
Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun.

Ewt bizede babamın bir arkadaşı tavsiye etti ondan sonra aldık.Memnunuz.

Makine Mühendisi Adayı
_sude_

11 Ağustos 2008; 0:36:47 

arkadaşlar bu aletlerin elektrik sarfiyatları nasıl. ben de almayı dşünüyorum. malum elektrik her geçen gün zamlanıyor. ürün alırken bunu da gözönünde bulundurmak gerekir

garagulli

11 Ağustos 2008; 11:38:25 

bu tür cihazlar 1000-1500w elektrik tüketir,olsun olsun 1 saatte pişirirsin yiyeceğini...E zam gelse nolur gelmese nolur !!!

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... Sayfa: [1]
Buraya git: