Arkadaşlar işim gereği piknik v.b yerlere çok sık gidemiyorum, malum büyük şehir apartman da da oturunca mangal keyfini yapamıyoruz .ayıptır söylemesi canım çok mangal da et istiyor, mutfakta veya balkon da yapsam dumanı ve kokusu az çıkan bir marka-model tavsiye edebilirmisiniz acaba.. Candoğan62 kardeşim seninde bilgilerinden çok faydalandık bu konudada bilgin var ise memnun olurum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsiz09 -- 22 Temmuz 2008; 11:43:18 >
ben dahil 5-6 akrabam ERA marka üstten ısıtmalı elektrikli ızgara kullanıyoruz.Alt tarafa su dökülüyor.Yağlar suya damlayıp koku yapmıyor.Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Arzumda da benzer modeli var ona da bakabilirsiniz.Eranın yeni modelleri teflonlu,mangal ızgarası gibi olanları da var elle çevriliyor.
Bende kesinlile ERA markayı tavsiye ederim. Fiyatı acayip uygun ve buna ragmen 3 senedir tık demeden kullanıorum. Kalitede sorunu yok yani. Koku olayıda kesinlikle yok tefal almıstık bundan once mutfagı dumana bogdu diye attık. Ama bundan gayet memnunuz.
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince. Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun.
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince. Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun.
Ewt bizede babamın bir arkadaşı tavsiye etti ondan sonra aldık.Memnunuz.
arkadaşlar bu aletlerin elektrik sarfiyatları nasıl. ben de almayı dşünüyorum. malum elektrik her geçen gün zamlanıyor. ürün alırken bunu da gözönünde bulundurmak gerekir