KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

telsiz09 -> KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (22 Temmuz 2008; 11:43:50)

Arkadaşlar işim gereği piknik v.b yerlere çok sık gidemiyorum, malum büyük şehir apartman da da oturunca mangal keyfini yapamıyoruz .ayıptır söylemesi canım çok mangal da et istiyor, mutfakta veya balkon da yapsam dumanı ve kokusu az çıkan bir marka-model tavsiye edebilirmisiniz acaba.. Candoğan62 kardeşim
seninde bilgilerinden çok faydalandık bu konudada bilgin var ise memnun olurum....[:'(][:'(]

garagulli -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (22 Temmuz 2008; 14:14:06)

ben dahil 5-6 akrabam ERA marka üstten ısıtmalı elektrikli ızgara kullanıyoruz.Alt tarafa su dökülüyor.Yağlar suya damlayıp koku yapmıyor.Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.Arzumda da benzer modeli var ona da bakabilirsiniz.Eranın yeni modelleri teflonlu,mangal ızgarası gibi olanları da var elle çevriliyor.

afacan! -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (22 Temmuz 2008; 22:28:39)

Ucuz modellerde ERA gayet yeterli. Ancak daha büyük ve kaliteli bir ürün arıyorsanız aşağıdaki modeli tavsiye ederim.
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pCategoryId=1644&pSubCategoryId=1644&pBrandId=1243&pInstanceId=47365

Aşağıdaki ürün de olabilir:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22013&productid=mtar233

CBeLL06 -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (4 Ağustos 2008; 15:29:46)

Ben de aylardır bunun araştırmasını yapan biri olarak üstteki öneriye katılıyor ve şu modeli öneriyorum: Philips HD 4428 Dumansız Kokusuz Izgara

technicmen -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (4 Ağustos 2008; 16:00:15)

Bende kesinlile ERA markayı tavsiye ederim. Fiyatı acayip uygun ve buna ragmen 3 senedir tık demeden kullanıorum. Kalitede sorunu yok yani. Koku olayıda kesinlikle yok tefal almıstık bundan once mutfagı dumana bogdu diye attık. Ama bundan gayet memnunuz. [:'(]

alpernbugra -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (4 Ağustos 2008; 16:25:33)

ERA bizde kullanıyoruz ama philips in rezistansı daha güçlü sanırım

technicmen -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (4 Ağustos 2008; 16:38:16)

Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince.
Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun. [:D]

alpernbugra -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (4 Ağustos 2008; 16:52:30)

quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Bununda cok zayıf degil rezistansı bide diger markalara oranla ciddi anlamda koku ve duman yapmıyo. Bide etin tavugun tadı mangaldakinden daha lezzetli oluyo cunku komur tadı almıyoruz bu ızgarada pisince.
Tefalinkinde de cok daha tatsız, boyle tencerede pismis gibi bi tat oluyordu. Valla ben ızgara yemege davet ettigim, "bi daha gittiginde bana da al bundan" diyen yaklasık 12 kisiye aynısından aldım ve herkes memnun. [:D]

Ewt bizede babamın bir arkadaşı tavsiye etti ondan sonra aldık.Memnunuz.

_sude_ -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (11 Ağustos 2008; 0:36:47)

arkadaşlar bu aletlerin elektrik sarfiyatları nasıl. ben de almayı dşünüyorum. malum elektrik her geçen gün zamlanıyor. ürün alırken bunu da gözönünde bulundurmak gerekir

garagulli -> Cevap: KOKUSUZ IZGARA GRİLL TAVSİYESİ ...... (11 Ağustos 2008; 11:38:25)

bu tür cihazlar 1000-1500w elektrik tüketir,olsun olsun 1 saatte pişirirsin yiyeceğini...E zam gelse nolur gelmese nolur !!!

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375